!! Intrebari frecvente(FAQ)- CITITI INAINTE SA INTREBATI !!
Moderator: Romanian Moderators
-
- Assistant Coach
Re: !! Intrebari frecvente(FAQ)- CITITI INAINTE SA INTREBATI !!
Daca am deja in lot 35 de jucatori imi mai vine juniorul de la centrul de tineret?
DaRedDogsKiller wrote:Daca am deja in lot 35 de jucatori imi mai vine juniorul de la centrul de tineret?
Harder, better, faster, stronger
-
- Team Manager
Stie vreo cineva cam cat scade pe linii daca jucatorii au 99 moral si nu 100? cam cat scade pentru 1% moral?
-
- Member of the Soccer Project Association
daca nu ma insel iti scade vreo 1 sau 2neamtushow wrote:Stie vreo cineva cam cat scade pe linii daca jucatorii au 99 moral si nu 100? cam cat scade pentru 1% moral?
Suma pe linii e influentata de notele pe care le iau jucatorii, nu e influentata direct de moral. Asa ca e greu de spus cat ar scadea. Spre exemplu, pentru o linie de 3 (mijloc sau atac), daca toti cei 3 jucatori scot cu un punct mai putin, se pierde in jur de 0,5 la suma pe linii...neamtushow wrote:Stie vreo cineva cam cat scade pe linii daca jucatorii au 99 moral si nu 100? cam cat scade pentru 1% moral?
neamtushow wrote:Stie vreo cineva cam cat scade pe linii daca jucatorii au 99 moral si nu 100? cam cat scade pentru 1% moral?
1 punct in minus la moral = - 0.4 pct din performanta jucatorului
1 punct in minus la fitnes = - 0.3 pct din performanta jucatorului
....orientativ
-
- Team Manager
aham am inteles ms mult. deci e mai important moralul decat conditia.
Imi poate explica si mie cineva atata timp cat eu mi-am facut echipa titulara (SELECTIA A) de ce cand vine meciul de campionat sunt alti jucatori in teren?
Guys, am si eu o intrebare: cand se face actualizarea fitness-ului jucatorilor? Mai exact, daca am un jucator cu fitness 94% la 12 noaptea, in meciul din campionat de dimineatza el o sa scoata rating functie de 94% fitness sau de 100%?
It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up. - Muhammad Ali
Mai intai se joaca meciul, deci o sa joace cu fitness 94%coolrain wrote:Guys, am si eu o intrebare: cand se face actualizarea fitness-ului jucatorilor? Mai exact, daca am un jucator cu fitness 94% la 12 noaptea, in meciul din campionat de dimineatza el o sa scoata rating functie de 94% fitness sau de 100%?
si o sa ii mai scada fitnesul pt ca joaca meciul...daca vrei sa revina la 100% trebuie sa nu-l folosesti in meci ....
Sez 23/26/27/28/29/30/31/35/36/37/40/41/42 Locul 1 in H / H / G / F / E / D / C / E / D / C / D / C / B
Season 42 SP Cup Winner
Season 42 SP Cup Winner
-
trebuie sa ne dai mai multe detalii. ai facut selectia A, dar la meciul din campionat nu joaca jucatorii suspendati, si nici cei accidentati.UryUry wrote:Imi poate explica si mie cineva atata timp cat eu mi-am facut echipa titulara (SELECTIA A) de ce cand vine meciul de campionat sunt alti jucatori in teren?
de asemenea, daca ai facut selectia A, si apoi ai setat o echipa pentru un anume meci, in meciul ala nu va juca selectia A ci setarea facuta de tine pentru meciul respectiv.
-
- Assistant Coach
Hai ca tot mai am nelamuriri
Situatia este de genul urmator: am in lot 34 de jucatori. La 35 voi fi blocat la transferuri. OK.
Licitez pe 4 jucatori (cu sau fara pret maxim, insa nu licitez pretul maxim, ca sa nu-mi vina jucatorul - inca). Cumpar un jucator, deci voi avea in lot 35.
Intrebarea mea este: la ceilalti 3 ma mai lasa sa supralicitez (daca va fi cazul)? Sau trebuie sa ma rog ca altcineva sa nu mai liciteze?

Situatia este de genul urmator: am in lot 34 de jucatori. La 35 voi fi blocat la transferuri. OK.
Licitez pe 4 jucatori (cu sau fara pret maxim, insa nu licitez pretul maxim, ca sa nu-mi vina jucatorul - inca). Cumpar un jucator, deci voi avea in lot 35.
Intrebarea mea este: la ceilalti 3 ma mai lasa sa supralicitez (daca va fi cazul)? Sau trebuie sa ma rog ca altcineva sa nu mai liciteze?
-
te va lasa sa supralicitezi pana cand vrei tuRedDogsKiller wrote: Intrebarea mea este: la ceilalti 3 ma mai lasa sa supralicitez (daca va fi cazul)? Sau trebuie sa ma rog ca altcineva sa nu mai liciteze?

-
- Assistant Coach
Sigur? Pentru ca la acel moment eu voi avea 35 de jucatori in lot (cu mentiunea ca pe al 35-lea l-am cumparat in aceeasi "campanie")Kosmin wrote:te va lasa sa supralicitezi pana cand vrei tuRedDogsKiller wrote: Intrebarea mea este: la ceilalti 3 ma mai lasa sa supralicitez (daca va fi cazul)? Sau trebuie sa ma rog ca altcineva sa nu mai liciteze?
Nu spun ca nu te cred, insa as vrea sa stiu ca a mai facut miscarea asta cineva si i-a reusit.