in fine fiecare cu ideile sale...
oricum dak u ai exemple cu astfel de meciuri poate moi lumina si eu intrun final...
Moderator: Romanian Moderators

zici si tu ce zic si aia de la man united cand pierd cu burnleybe_best wrote:si cand ai +5 ce sa mai zici?
Nu prea stiu ce e ala noroc...

au , nu au ..... in fine ... influienteaza cu ceva antrenorii randomul ?Razvanica wrote:Antrenorii nu au HS
 ... Acum 4 sezoane in F eram pe primul loc la 9 pct avans cu 5 etape inainte de final si ... ati ghicit 5 random-uri si adio loc unu ... De doua sezoane ma chinui in E sa termin pe 3,desi am echipa de locul 1 random-ul nu ma lasa sa termin mai sus de locul 5,astazi m-a lovit al 5-lea random consecutiv,oare voi prinde si eu vreodata random-uri favorabile pe banda rulanta ¿?
 ... Acum 4 sezoane in F eram pe primul loc la 9 pct avans cu 5 etape inainte de final si ... ati ghicit 5 random-uri si adio loc unu ... De doua sezoane ma chinui in E sa termin pe 3,desi am echipa de locul 1 random-ul nu ma lasa sa termin mai sus de locul 5,astazi m-a lovit al 5-lea random consecutiv,oare voi prinde si eu vreodata random-uri favorabile pe banda rulanta ¿?
Ai jucat vreodata SundayLeague ¿¿¿Acolo conteaza tacticakennyanu wrote:conteaza mult si tactica....nu e doar random..e si strategie...
 , aici tactica se rezuma la un punctaj cat mai mare pe linii
, aici tactica se rezuma la un punctaj cat mai mare pe linii  ... Strategie ¡¡¡ Poate doar la cumparararea si vanzarea jucatorilor
 ... Strategie ¡¡¡ Poate doar la cumparararea si vanzarea jucatorilor  ... analizeaza ultimele 5 meciuri ale mele din campionat si lumineaza-ma si pe mine de ce n-am putut castiga un meci din 5 random-uri consecutive(4 peste adversar si 1 pe -1) desi adversarii au jucat tactici diferite.
 ... analizeaza ultimele 5 meciuri ale mele din campionat si lumineaza-ma si pe mine de ce n-am putut castiga un meci din 5 random-uri consecutive(4 peste adversar si 1 pe -1) desi adversarii au jucat tactici diferite. (
(