Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
Re: Cum merge campionatu
Diferenta e ca la Kosmin nu a trecut agresivitatea de 200 decat intr-un singur meci, iar la tine nu a coborat sub 210. E normal sa iei rosu daca joci asa...
Harder, better, faster, stronger
cu agresivitatea asta e ca la loto ...nu sti de unde sare iepurele ...si nu e neaparat nevoie sa primeasca rosu cel mai agresiv juc din cei 11
Sez 23/26/27/28/29/30/31/35/36/37/40/41/42 Locul 1 in H / H / G / F / E / D / C / E / D / C / D / C / B
Season 42 SP Cup Winner
Season 42 SP Cup Winner
-
- Member of the Soccer Project Association
care-i meciul ala care a trecut de 200Razvanica wrote:Diferenta e ca la Kosmin nu a trecut agresivitatea de 200 decat intr-un singur meci, iar la tine nu a coborat sub 210. E normal sa iei rosu daca joci asa...

203Kosmin wrote:care-i meciul ala care a trecut de 200Razvanica wrote:Diferenta e ca la Kosmin nu a trecut agresivitatea de 200 decat intr-un singur meci, iar la tine nu a coborat sub 210. E normal sa iei rosu daca joci asa...ca in liga nu depasesc 200 nici in ruptul capului
sau mi-o fi scapat
-
- Team Manager
Cum sa mai castig in campionat daca eu iau rosu la 170 mereu.
de exemplu in meciul Fc Ploscuteni 0 - 2 me_dinamo am luat 2 rosii din prima la 172 cu rf si cu portaru ca nu a mai luat rosu cam de multisor.am mai multe cartonase rosii decat meciuri jucate.
de exemplu in meciul Fc Ploscuteni 0 - 2 me_dinamo am luat 2 rosii din prima la 172 cu rf si cu portaru ca nu a mai luat rosu cam de multisor.am mai multe cartonase rosii decat meciuri jucate.
-
s-a intamplat asta pt ca nu iau in considerare agr arbitruluiRazvanica wrote:203Kosmin wrote:care-i meciul ala care a trecut de 200Razvanica wrote:Diferenta e ca la Kosmin nu a trecut agresivitatea de 200 decat intr-un singur meci, iar la tine nu a coborat sub 210. E normal sa iei rosu daca joci asa...ca in liga nu depasesc 200 nici in ruptul capului
sau mi-o fi scapat

Nu vorbim despre acelasi lucru. Avem formule diferiteneamtushow wrote:Cum sa mai castig in campionat daca eu iau rosu la 170 mereu.

-
- Team Manager
pai eu nu trec decat cu portarul peste 200 si din sezonu asta iar rosii k pana acum foarte rar.
-
FC Foresta 1 - 0 FC Imamur
urmatoarele 3 meciuri vor fi 3 victorii
urmatoarele 3 meciuri vor fi 3 victorii
-
victorie cu lideru
primul meci oficial castigat fara eliminare 

-
F.C.Delta Tulcea 2 - 2 Necaxa
La inceput de sezon imi faceam probleme ca in primele 5 etape nu voi lua niciun punct. Spre norocul meu nu s-a adeverit pronosticul. Am 9 pct. si sper sa nu mai am emotii ptr. evitarea retrogradarii.
andeal 0 - 1 AB Craiova
maine o sa joc cu locul 2 ...
maine o sa joc cu locul 2 ...
Sez 23/26/27/28/29/30/31/35/36/37/40/41/42 Locul 1 in H / H / G / F / E / D / C / E / D / C / D / C / B
Season 42 SP Cup Winner
Season 42 SP Cup Winner
-
TJ Comfort Dobratice 1 - 2 F.C.Delta Tulcea
locul 3 in campionat
locul 3 in campionat
-
FC Foresta 1 - 0 1.FC Fusánen
2P avans fata de locul 2 si 5p avans fata de locurile 3,4,5
urmeaza inca un meci usor si apoi cu butul ligii si termin saptamana fara infrangere
marti am cu locul 2....un meci aparent greu dar sunt convins ca il voi castiga fara probleme. la victorie ma detasez de el la 5P
2P avans fata de locul 2 si 5p avans fata de locurile 3,4,5
urmeaza inca un meci usor si apoi cu butul ligii si termin saptamana fara infrangere
marti am cu locul 2....un meci aparent greu dar sunt convins ca il voi castiga fara probleme. la victorie ma detasez de el la 5P