[Tactici si analize de meciuri]
Moderator: Romanian Moderators
Re: [Tactici si analize de meciuri]
ok mersi mult de tot de sfat, cred ca o sa ma ajute.
-
- Member of the Soccer Project Association
Fc Ostrov Star 1 - 2 Dinamo Red Dogs
20' 0 - 1 Ivan Černý
Ruben 'Magicianul' Salcedo 1 - 1 62'
92' 1 - 2 Radovan 'Individ.=3.7' Dodek
4 - 3 - 3 Formaţie 4 - 3 - 3
Fără tactici Tactici Mingi lungi
100% Stil 100%
65% Agresivitate 100%
58% Defensiva 65%
33% Mijloc 33%
36% Atac 39%
ce victorie in extremis
20' 0 - 1 Ivan Černý
Ruben 'Magicianul' Salcedo 1 - 1 62'
92' 1 - 2 Radovan 'Individ.=3.7' Dodek
4 - 3 - 3 Formaţie 4 - 3 - 3
Fără tactici Tactici Mingi lungi
100% Stil 100%
65% Agresivitate 100%
58% Defensiva 65%
33% Mijloc 33%
36% Atac 39%
ce victorie in extremis

E bine sa joci cu agresivitatea si stilul la maxim, modarat sau scazut?
-
agresivitatea depinde de agresivitatea jucatorilor tai iar stilul daca ai atac bun bagi still mai mare sa ataci mult dar este si reversul medaliei cu stil de 100 risti sa primesti goluri multeUryUry wrote:E bine sa joci cu agresivitatea si stilul la maxim, modarat sau scazut?

-
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... ID=3215710
probabil cea mai mare victorie a mea de cand sunt in sp
probabil cea mai mare victorie a mea de cand sunt in sp

-
- Assistant Manager
salutare
ce ziceti de analiza urmatorului meci:
divizie: B1
data : Lun 12 Oct 2009
oponenti: cartus & Fresh
rezultat: 1- 2
Cartus cu TS 100 si meci acasa
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=31
toate bune
rog analize pertinente ... nu mishto-uri
ce ziceti de analiza urmatorului meci:
divizie: B1
data : Lun 12 Oct 2009
oponenti: cartus & Fresh
rezultat: 1- 2
Cartus cu TS 100 si meci acasa
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=31
toate bune
rog analize pertinente ... nu mishto-uri
Pai tu crezi ca exista explicatii logice pentru tot ce se intampla injocul asta?
Ala a jucat la 0-0, a bagat stil 0, si te-a batut desi avea -5. E o aberatie totala, poate as fi inteles daca ar fi jucat si el tot pe atac. Ai fi putut zice ca e random daca avea si el stil mare. Dar asa, cand el joaca cu stil 0 si da 2 goluri... nu mai e nimic de zis.

Harder, better, faster, stronger
-
am vazut-o si pe asta ...
... am vazut victorii cu -1 maxim -2 acasa dar nu in deplasare cu -5
urat RANDOM

urat RANDOM

-
- Assistant Manager
da, asta e
o sa fiu urmatorul care se lasa de SP din cauza k se intampla chestii "ciudate", la care cei care sunt in masura nu se sinchisesc sa raspunda, explice, justifice samd
astept finalul de sezon, daca nu castig divizia imi iau adio de la joc
am avut multe tentative pana acum ...
o sa fiu urmatorul care se lasa de SP din cauza k se intampla chestii "ciudate", la care cei care sunt in masura nu se sinchisesc sa raspunda, explice, justifice samd
astept finalul de sezon, daca nu castig divizia imi iau adio de la joc
am avut multe tentative pana acum ...
Asta mi se pare o exagerare. Da, este random in joc, si mai ales in diviziile superioare, unde e mai greu de departajat. Si da, uneori nu este logic si nu urmeaza nici o regula. Dar totul e punctual. Poti sa iesi din cupa spre exemplu pe un random stupid, dar daca esti cu adevarat cel mai bun din liga ta, nu poti sa pierzi din cauza randomului. Pentru ca si adversarii au parte de random, pentru ca si pe tine te ajuta uneori randomul (chiar astazi ai casigat un punct pentru ca adversarul a avut un jucator accidentat in min 21)... Asa ca eu nu cred in chestii de genul "sunt pe locul X din cauza randomului". Esti pe locul X ca de atat ai valoare.
-
- Assistant Manager
am castigat un punct???
ok ... cum zici tu
ok ... cum zici tu
-
- Assistant Manager
cred k nu ai vazut agresivitatile jucatorilor echipei adverse ... /:)
A jucat cu 220 agresivitate, in conditiile in care arbitrul avea strictete medie. E bine ca a luat si un rosu. Urmareste-i jocurile din campionat si o sa vezi ca joaca tot timpul cu agresivitate intre 210 si 220 si primeste rosu in 50% din meciuri. Aveai deci o sansa din doua sa nu ia rosu... Faptul ca se vehiculeaza formule pe forum pentru agresivitate nu inseamna ca se si bazeaza pe ceva. Nu scrie nicaieri ca daca joci cu 200 nu iei rosu si ca daca joci cu 210 o sa ai 2 eliminati.bogdaniriciuc wrote:cred k nu ai vazut agresivitatile jucatorilor echipei adverse ... /:)
Baieti, nu uitati ca asta e doar un joc online, in care numai programatorii stiu ce variabile au pus. Nu va mai suparati atat pentru ceva ce nu puteti controla. In (aproape) toate celelalte jocuri online se intampla la fel, in altele mai putin dar sunt managere cu pretentii mai mari (si utilizatori mai numerosi) si mai frustrante din acest punct de vedere.
In urma cu multe sezoane, cand eram in E, am pierdut o promovare in ultimele etape in mod halucinant. Avem nevoie de o victorie in 3 meciuri in fata unor adversari inferiori. In fiecare din cele 3 meciuri am avut +7 pe linii, au fost doua rezultate de 0-0 si al treilea, o infrangere 0-1, acasa, cu +7... Am avut si noroc si ghinion in jocul asta dar nu m-am gandit sa renunt nici dupa ce am luat rosu cu agresivitate cumulata de 124. Nici cand am facut egal cu +20 folosind "celebrul" 3-4-3 ofensiv. Mi-a convenit in schimb cand nu am luat niciun rosu cu 234 sau cand mai fac cate un egal cu -9. Am mers inainte si bine am facut.
Multa bafta !
In urma cu multe sezoane, cand eram in E, am pierdut o promovare in ultimele etape in mod halucinant. Avem nevoie de o victorie in 3 meciuri in fata unor adversari inferiori. In fiecare din cele 3 meciuri am avut +7 pe linii, au fost doua rezultate de 0-0 si al treilea, o infrangere 0-1, acasa, cu +7... Am avut si noroc si ghinion in jocul asta dar nu m-am gandit sa renunt nici dupa ce am luat rosu cu agresivitate cumulata de 124. Nici cand am facut egal cu +20 folosind "celebrul" 3-4-3 ofensiv. Mi-a convenit in schimb cand nu am luat niciun rosu cu 234 sau cand mai fac cate un egal cu -9. Am mers inainte si bine am facut.
Multa bafta !
priviti aici ... victorie in deplasare cu -11
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... D=16431054
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... D=16431054