Vi se intampla si voua ?! Are agresivitate 100% eu 75 % , eu iau 2 cartonase rosii ... el nici unu

In atac am scos 19 avand cei mai buni atacanti in teren

Care este cauza ?!

Moderator: Romanian Moderators
Si ce daca a jucat cu agresivitate 100%. Daca are jucatori care nu sunt agresivi ( 30-40%), tine cont si de agresivitatea arbitrului.EmmY wrote:http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... ID=3302390![]()
![]()
Vi se intampla si voua ?! Are agresivitate 100% eu 75 % , eu iau 2 cartonase rosii ... el nici unu![]()
In atac am scos 19 avand cei mai buni atacanti in terenEchipa adversa a scos 36 (aproape dublu ) cu atacanti apropiati de valoare alor mei .
Care este cauza ?!
75+75+23=173 agresivitatea totala a celui mai "nebun" jucator al tau... 100+40+23=163 -||-al lui .. clar..EmmY wrote:Care este cauza ?!
da, moralul influenteaza mai mult nota decat rezistentakennyanu wrote:moralul e mai important, din cate stiu eu
Razvanica wrote:1 punct in minus la moral = - 0.4 pct din performanta jucatorului
1 punct in minus la fitnes = - 0.3 pct din performanta jucatorului
daca ti-ai fi citit PM-urile mai des ai fi aflat de dimineata raspunsulRedDogsKiller wrote:Pai ce-mi spuneti voi, am spus si eu in mesaj.
1. 1 punct de moral e mai important decat 1 de rezistenta
2. raspunsul e pe forum. Dar nu il gasesc.