Cupa SP.
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Cupa SP.
am batut cu 2-1 si merg in turul 9, unde am adversar un loc 1 in F, adversar accesibil si in plus joc iar acasa. 8 meciuri din 8 pe teren propriu in cupa, nu-mi vine sa cred!! 

SP Club Inter 15
...........***...........
SP: a love and hate thing..
-
- Coach
N-ar da si peste mine norocul asta la lotocalin_g wrote:am batut cu 2-1 si merg in turul 9, unde am adversar un loc 1 in F, adversar accesibil si in plus joc iar acasa. 8 meciuri din 8 pe teren propriu in cupa, nu-mi vine sa cred!!

-
stie cineva care e programul cupei dupa etapa de miercuri?
din cate tin eu minte, se joaca turul 10 sambata urmatoare (nu maine, cealalta) si pe urma de luni pana vineri cate un tur... ma intereseaza in mod special turul 10, ca de luni incolo nu stiu daca mai ajung sa prind vreun tur
din cate tin eu minte, se joaca turul 10 sambata urmatoare (nu maine, cealalta) si pe urma de luni pana vineri cate un tur... ma intereseaza in mod special turul 10, ca de luni incolo nu stiu daca mai ajung sa prind vreun tur

SP Club Inter 15
-
kennyanu wrote:daca dai click pe fiecare runda iti arata cand e programata

SP Club Inter 15
Ati scapat si de Strakapud, l-a scos un roman.pandy wrote:mie imi pare rau ca a iesit u utd din cupa , avea toate premisele sa mai castige odata cupa , cu noroc bineinteles:D a investit bani gramada in ultima jumate de sezon sa-si faca 3 pe post si a iesit repede , cred ca in situatia actuala strakapud e favorit
:D
pandy
FCO
-
3-1 in deplasare
si noroc la tragerea la sorti. joc cu .the simpsons. la mine acasa, nu pe Maracana lui de 200000 de locuri
echipa nu e rea, dar are vreo 2 indisponibili mai importanti, bineinteles ca la mine lipsesc cu carul, dar din fericire pe langa cei 5 (
) accidentati nu am suspendari. cel mai important e ca portarul nu a luat galben, pt ca ar fi stat luni, iar cum rezerva e accidentata si as fi fost fortat sa fac un transfer inutil. sper sa trec in turul 12, ar fi ceva de vis
felicitari lui marius alin si celorlalti romani (pe care nu ii cunosc) ramasi in competitie.

SP Club Inter 15
are echipa buna, si mai este si in "H".calin_g wrote:3-1 in deplasaresi noroc la tragerea la sorti. joc cu .the simpsons. la mine acasa, nu pe Maracana lui de 200000 de locuri
echipa nu e rea, dar are vreo 2 indisponibili mai importanti, bineinteles ca la mine lipsesc cu carul, dar din fericire pe langa cei 5 (
) accidentati nu am suspendari. cel mai important e ca portarul nu a luat galben, pt ca ar fi stat luni, iar cum rezerva e accidentata si as fi fost fortat sa fac un transfer inutil. sper sa trec in turul 12, ar fi ceva de vis
felicitari lui marius alin si celorlalti romani (pe care nu ii cunosc) ramasi in competitie.
-
totusi am avut bafta cel putin din pct asta de vedere, am picat cu singura echipa din H ramasa in cupamate1976 wrote: are echipa buna, si mai este si in "H".

SP Club Inter 15
-
si eu am un adversar cat de cat accesibil, il voi trata cu echipa a 2a, sa vedem ce va iesi 

singura diferenta dintre mine si un nebun este ca eu nu sunt nebun
ai dreptate, singura din "H", sa nu iei si bataiecalin_g wrote:totusi am avut bafta cel putin din pct asta de vedere, am picat cu singura echipa din H ramasa in cupamate1976 wrote: are echipa buna, si mai este si in "H".

-
semifinale
Inter 15 - Bolka Forever
meci al extremelor, el din A eu din E. nici nu stiu la ce sa ma astept de la meciul asta
tot am zis pana acum ca "e gata, in turul asta ies" si am batut de fiecare data. mai zic o data, din superstitie: cred ca diseara ies 

Inter 15 - Bolka Forever
meci al extremelor, el din A eu din E. nici nu stiu la ce sa ma astept de la meciul asta

SP Club Inter 15
-
Randomul sa fie cu tine !
-
- Team Board Member