[Tactici si analize de meciuri]
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: [Tactici si analize de meciuri]
da.. nu prea are treaba stilul. eu jucam contra formatii ofensive cu 5-3-2 stil 0 zid defensiv si bateam cand ieseam cu +3, +4 pe linii. daca as juca si in seara asta asa credeti ca as gresi? si daca da.. de ce?
SP Club Inter 15
...........***...........
SP: a love and hate thing..
...........***...........
SP: a love and hate thing..
-
Schimba ceva in tactica.
-
schimb echipaic33 wrote:Schimba ceva in tactica.

acesta e de la un amical...cu toate ca echipalui ala e peste mine...sami zica cnv daca am ceva probleme la tactica..poate am pus eu ceva gresit
-
foloseste situle care ti l-am dat ... acolo afli cea mai buna tactica pentru echipa taF4m0uZzZ wrote:acesta e de la un amical...cu toate ca echipalui ala e peste mine...sami zica cnv daca am ceva probleme la tactica..poate am pus eu ceva gresit
am facut acolo dar tot nu am gasit tactica cea mai buna..imi zice numa performanta ...in rest nimic
-
instaleza-ti spmt sau aspt si iti spune acoloF4m0uZzZ wrote:am facut acolo dar tot nu am gasit tactica cea mai buna..imi zice numa performanta ...in rest nimic
Si randomul stie cu cine sa tina
) http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=34
App am vazut ca in A numa o echipa nu foloseste 3-4-3 sau 4-3-3
As vrea sa abordez 5-3-2 cu vreo 80 stil ..Eu zic ca e buna ...mai ales in meciurile cu jucatori redutabili .

App am vazut ca in A numa o echipa nu foloseste 3-4-3 sau 4-3-3
As vrea sa abordez 5-3-2 cu vreo 80 stil ..Eu zic ca e buna ...mai ales in meciurile cu jucatori redutabili .
asa e...tine cu cine vrea:P:P
la mine inca nu sa vazut diferente prea mari in amicale...cu toate ca am avut meciuri cu echipa din F G si D si era normal sa pierd cu echipa asta de pitici care o am momentan
...dar o sa vad mai incolo daca tactica care mia dato merge daca nu ma bag pe alta tactica:P:P

la mine inca nu sa vazut diferente prea mari in amicale...cu toate ca am avut meciuri cu echipa din F G si D si era normal sa pierd cu echipa asta de pitici care o am momentan

-
cHeT wrote:Si randomul stie cu cine sa tina) http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=34
Daca vrei sa jjoci 5-3-2 urmareste meiurile lui marius alin si ai sa inveti tactica

Este greu sa inveti sa zbori ca un vultur cand ai ca profesori niste bieti curcani
As putea sa imi fac echipa asemanatoare , Dar pana imi iau eu vreo 4 Cb buni...
Sper ca totusi sa fac ceva achizitii bune
Sper ca totusi sa fac ceva achizitii bune
-
am si eu o nedumerire f grava
am jucat un amical cu o proaspata echipa din H si am avut 5670 de spectatori, apoi am jucat cu o echipa din divizie superioara si am avut spectatori in jur de 3500, la pretul biletului n-am umblat, satisfactia a fost de fiecare data 100, deci o explicatie va rog

am jucat un amical cu o proaspata echipa din H si am avut 5670 de spectatori, apoi am jucat cu o echipa din divizie superioara si am avut spectatori in jur de 3500, la pretul biletului n-am umblat, satisfactia a fost de fiecare data 100, deci o explicatie va rog