cro1981 wrote:cercel_jr wrote:Schimbare de planuri.
Obiectiv: 500M buget, pana nu ating suma asta nu ma apuc de joc serios. (buget actual 92,4M)
Ps.: Nu credeam ca am sa ma apuc de transferuri si strangeri de bani dar cum am mai zis odata, mi-a intrat in sange.

Si eu care vorbisem cu tine sa iti dau un juc cu 16 mil
Oricum vreau sa fac si eu pana in H 300 mil
Cu mine? ce jucator ? sigur cu mine? pt ca eu joc doar la profit de catva sezoane bune ...
@ciprian - da, dar nu pot spune ca m-am chinuit prea tare. Am cumparat doar de la tineret, i-am crescut apoi i-am vandut, din 2 generatii de tineri doar 3-4 au ajuns mai valorosi sa zic de B-A. Si cand ii cumparam singurul lucru la care ma uitam era sa fie de la tineret si agresivitate cat mai mica posibil.
Jucatorii foarte buni nu mai valoreaza asa mult. Dovada e ultimul jucator vandut de mine, cu 15M, CM Andreas Svenson. A stat 6 zile cu o singura oferta de 15M, asta e piata de acum.
6 sezoane, fara asta, de cand am inceput sa pun banii la ciorap.
Problema e ca nu am rabdare sa stau sa-i caut pe fiecare sa le vad calitatile ascunse ... ce vad pe piata si mi se pare ok, il iau. Doar pretul de transfer ma intereseaza, pozitii principale 1-3M, restul 1M. Aici in H o sa strang mai mult, dar am treaba multa.