Antrenament jucatori

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

aurus1997
Fan

Antrenament jucatori

Post by aurus1997 »

Daca un jucator are la antrenament rosu pe o calitate, daca eu pun sa se antreneze la acea calitate el nu mai creste?
Multumesc!
cipriansimi
Member of the Soccer Project Association

Re: Antrenament jucatori

Post by cipriansimi »

aurus1997 wrote:Daca un jucator are la antrenament rosu pe o calitate, daca eu pun sa se antreneze la acea calitate el nu mai creste?
Multumesc!
nu mai creste ... se condidera plafonat
stietot
Groundsman

Post by stietot »

sal
intreb si eu aici .scuze.
am echipa in H. de cateva zile.ma uit la jucatori , la care incepe sa se vada antrenamentul.
dar am avut surpriza sa le scada calitatile.de ce scade ? am gresit eu cu ceva ?
Kosmin

Post by Kosmin »

stietot wrote:sal
intreb si eu aici .scuze.
am echipa in H. de cateva zile.ma uit la jucatori , la care incepe sa se vada antrenamentul.
dar am avut surpriza sa le scada calitatile.de ce scade ? am gresit eu cu ceva ?
asa scade din cand in cand, asa patim toti
bclaudiu
Coach

Post by bclaudiu »

Si cand un jucator are toate calitatile pe rosu ce ii de facut?Adica voi ce faceti?
minasthiryt

Post by minasthiryt »

bclaudiu wrote:Si cand un jucator are toate calitatile pe rosu ce ii de facut?Adica voi ce faceti?
ii mentii antrenamentul pe "stamina'..iar daca ii va scadea din nou unul din skill'uri il antrenezi la acel skill si revii la "stamina"
CF POLI IASI
CUPA REGELEUI Organizer
bclaudiu
Coach

Post by bclaudiu »

minasthiryt wrote:
bclaudiu wrote:Si cand un jucator are toate calitatile pe rosu ce ii de facut?Adica voi ce faceti?
ii mentii antrenamentul pe "stamina'..iar daca ii va scadea din nou unul din skill'uri il antrenezi la acel skill si revii la "stamina"
mersi.
kennyanu

Post by kennyanu »

cea mai buna metoda(daca ai timp) este urmatoarea:
cand e plafonat la maxim, il pui pe nimic de dimineata pana inaintea antrenamentului de la 23:00.

idea e urmatoarea: daca il tii pe stamina(rezistanta) skilurile scad mai repede(mai des) decat daca e pe nimic :)
Revenit :)
Razvanica

Post by Razvanica »

kennyanu wrote:idea e urmatoarea: daca il tii pe stamina(rezistanta) skilurile scad mai repede(mai des) decat daca e pe nimic :)
Plus ca daca nu se antreneaza nu se poate accidenta. Eu fac asta de vreo 8-9 sezoane si numarul de accidentari a scazut considerabil per total (desi tot mai am valuri de accidentari uneori)
Harder, better, faster, stronger
bclaudiu
Coach

Post by bclaudiu »

Mersi de sfaturi la toti.
cro1981

Post by cro1981 »

[quote="Razvanica]Plus ca daca nu se antreneaza nu se poate accidenta. Eu fac asta de vreo 8-9 sezoane si numarul de accidentari a scazut considerabil per total (desi tot mai am valuri de accidentari uneori)[/quote]

Banuiesc ca vorbesti despre accidentarile in timpul antrenamentului :?

Astea sunt maxim 2 - 3 pe sezon dupa cate am observat
Last edited by cro1981 on Fri Dec 31, 2010 6:30 am, edited 1 time in total.
Este greu sa inveti sa zbori ca un vultur cand ai ca profesori niste bieti curcani
Razvanica

Post by Razvanica »

cro1981 wrote:Banuiesc ca vorbesti despre accidentarile in timpul antrenamentului :?

Am zis "per total"
cro1981

Post by cro1981 »

Razvanica wrote:
cro1981 wrote:Banuiesc ca vorbesti despre accidentarile in timpul antrenamentului :?

Am zis "per total"
Pai ce legatura are antrenamentul cu accidentarile din timpul meciului :?:
Ca sa inteleg mai bine - daca nu setezi antrenament deloc (ma refer la jucatorii antrenati complet) ai mai putine accidentari :?:
Este greu sa inveti sa zbori ca un vultur cand ai ca profesori niste bieti curcani
Razvanica

Post by Razvanica »

cro1981 wrote:Pai ce legatura are antrenamentul cu accidentarile din timpul meciului :?:
Ca sa inteleg mai bine - daca nu setezi antrenament deloc (ma refer la jucatorii antrenati complet) ai mai putine accidentari :?:
Nu stiu ce legatura au. Dar daca la jucatorii antrenati completi antrenezi stamina o singura data pe zi (cel mai bine e la ora 22, ca sa fie full pentru meci), numarul de accidentari scade. Si, asa cum zicea si kenny, le scad si celelate skill-uri mult mai greu.
Miyako
Assistant Coach

Post by Miyako »

Razvanica wrote:
cro1981 wrote:Pai ce legatura are antrenamentul cu accidentarile din timpul meciului :?:
Nu stiu ce legatura au. Dar daca la jucatorii antrenati completi antrenezi stamina o singura data pe zi (cel mai bine e la ora 22, ca sa fie full pentru meci), numarul de accidentari scade. Si, asa cum zicea si kenny, le scad si celelate skill-uri mult mai greu.
In ce sens scad mai greu?Ca asta n-am reusit sa inteleg.
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”