Antrenament jucatori
Moderator: Romanian Moderators
Antrenament jucatori
Daca un jucator are la antrenament rosu pe o calitate, daca eu pun sa se antreneze la acea calitate el nu mai creste?
Multumesc!
Multumesc!
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Antrenament jucatori
nu mai creste ... se condidera plafonataurus1997 wrote:Daca un jucator are la antrenament rosu pe o calitate, daca eu pun sa se antreneze la acea calitate el nu mai creste?
Multumesc!
sal
intreb si eu aici .scuze.
am echipa in H. de cateva zile.ma uit la jucatori , la care incepe sa se vada antrenamentul.
dar am avut surpriza sa le scada calitatile.de ce scade ? am gresit eu cu ceva ?
am echipa in H. de cateva zile.ma uit la jucatori , la care incepe sa se vada antrenamentul.
dar am avut surpriza sa le scada calitatile.de ce scade ? am gresit eu cu ceva ?
-
asa scade din cand in cand, asa patim totistietot wrote:sal
Si cand un jucator are toate calitatile pe rosu ce ii de facut?Adica voi ce faceti?
-
ii mentii antrenamentul pe "stamina'..iar daca ii va scadea din nou unul din skill'uri il antrenezi la acel skill si revii la "stamina"bclaudiu wrote:Si cand un jucator are toate calitatile pe rosu ce ii de facut?Adica voi ce faceti?
mersi.minasthiryt wrote:ii mentii antrenamentul pe "stamina'..iar daca ii va scadea din nou unul din skill'uri il antrenezi la acel skill si revii la "stamina"bclaudiu wrote:Si cand un jucator are toate calitatile pe rosu ce ii de facut?Adica voi ce faceti?
-
bclaudiu wrote:Si cand un jucator are toate calitatile pe rosu ce ii de facut?Adica voi ce faceti?
cea mai buna metoda(daca ai timp) este urmatoarea:
cand e plafonat la maxim, il pui pe nimic de dimineata pana inaintea antrenamentului de la 23:00.
idea e urmatoarea: daca il tii pe stamina(rezistanta) skilurile scad mai repede(mai des) decat daca e pe nimic

Revenit 

Plus ca daca nu se antreneaza nu se poate accidenta. Eu fac asta de vreo 8-9 sezoane si numarul de accidentari a scazut considerabil per total (desi tot mai am valuri de accidentari uneori)kennyanu wrote:idea e urmatoarea: daca il tii pe stamina(rezistanta) skilurile scad mai repede(mai des) decat daca e pe nimic
Harder, better, faster, stronger
Mersi de sfaturi la toti.
-
[quote="Razvanica]Plus ca daca nu se antreneaza nu se poate accidenta. Eu fac asta de vreo 8-9 sezoane si numarul de accidentari a scazut considerabil per total (desi tot mai am valuri de accidentari uneori)[/quote]
Banuiesc ca vorbesti despre accidentarile in timpul antrenamentului
Astea sunt maxim 2 - 3 pe sezon dupa cate am observat
Banuiesc ca vorbesti despre accidentarile in timpul antrenamentului

Last edited by cro1981 on Fri Dec 31, 2010 6:30 am, edited 1 time in total.
Este greu sa inveti sa zbori ca un vultur cand ai ca profesori niste bieti curcani
Am zis "per total"cro1981 wrote:Banuiesc ca vorbesti despre accidentarile in timpul antrenamentului![]()
-
Pai ce legatura are antrenamentul cu accidentarile din timpul meciuluiRazvanica wrote:Am zis "per total"cro1981 wrote:Banuiesc ca vorbesti despre accidentarile in timpul antrenamentului![]()

Ca sa inteleg mai bine - daca nu setezi antrenament deloc (ma refer la jucatorii antrenati complet) ai mai putine accidentari

Este greu sa inveti sa zbori ca un vultur cand ai ca profesori niste bieti curcani
Nu stiu ce legatura au. Dar daca la jucatorii antrenati completi antrenezi stamina o singura data pe zi (cel mai bine e la ora 22, ca sa fie full pentru meci), numarul de accidentari scade. Si, asa cum zicea si kenny, le scad si celelate skill-uri mult mai greu.cro1981 wrote:Pai ce legatura are antrenamentul cu accidentarile din timpul meciului![]()
Ca sa inteleg mai bine - daca nu setezi antrenament deloc (ma refer la jucatorii antrenati complet) ai mai putine accidentari
In ce sens scad mai greu?Ca asta n-am reusit sa inteleg.Razvanica wrote:Nu stiu ce legatura au. Dar daca la jucatorii antrenati completi antrenezi stamina o singura data pe zi (cel mai bine e la ora 22, ca sa fie full pentru meci), numarul de accidentari scade. Si, asa cum zicea si kenny, le scad si celelate skill-uri mult mai greu.cro1981 wrote:Pai ce legatura are antrenamentul cu accidentarile din timpul meciului![]()