Planuri

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

cercel_jr
Member of the Soccer Project Association

Re: Planuri

Post by cercel_jr »

mda erai mai bun ca ei, a dat randomul in meciurile cu ei iar ei acum sunt intre primii in B. Cred ca ai fi fost tu acolo in locul lor cu echipa ce o aveai la final. Divizia grea cam garanteaza celui de pe 1 un loc la caldut in urmatoarea divizie.
Pe mine m-a impresionat cel mai mult acest meci:
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=33

Tu la 3-4 puncte pe linii in plus faci egal si cand ai tu 4 puncte in minus iei bataie la 2 goluri diferenta. :shock:
A fost un sezon dat naibii de random.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
pandy
Coach

Post by pandy »

cercel.jr - Rezistenta de preferat peste 90 , dar merge si peste 80 zic eu :) nu e asa rau ....

gabitza - as prefera 3-4-3 de data asta , cand am jucat in D cu 4-3-3 nu am fost asa multumit , mia zis si ad3llaid3 sa folosesc mijlocasi fara ordin individual sau cat mai mic. O sa vreau sa cumpar jucatori cat mai multi antrenati la primele 2 calitati si hidden skill mare , peste 95 , mai trebuie sa am si noroc dupa sa se antreneze ( macar la jumatea lu widlkas :)) )
Nu prea stiu de unde sa incep , sa promovez usor usor in fiecare sezon si cumpar ce e tanar si foarte bun , asta ar insemna sa ajung cu majoritatea juc pe la 27-28 -29 ani in A sau sa ajung prin C cu o echipa modesta si sa cumpar atunci masiv numai juc tineri , cum a zis Calin , dar sunt dezavantaje si aici , zic eu o sa raman cel putin vreo 3 sez in C cu ei pana fac schimbul de generatie si tot pe acolo ajung :) voi cum ziceti ... ?
gabitza23
Team Board Member

Post by gabitza23 »

pandy wrote: Nu prea stiu de unde sa incep , sa promovez usor usor in fiecare sezon si cumpar ce e tanar si foarte bun , asta ar insemna sa ajung cu majoritatea juc pe la 27-28 -29 ani in A sau sa ajung prin C cu o echipa modesta si sa cumpar atunci masiv numai juc tineri , cum a zis Calin , dar sunt dezavantaje si aici , zic eu o sa raman cel putin vreo 3 sez in C cu ei pana fac schimbul de generatie si tot pe acolo ajung :) voi cum ziceti ... ?
eu as merge pe a doua varianta.....
Manager: Gabitza23
Team : Bombalaii Zalau
Division : A
calin_g

Post by calin_g »

ciprian nu compara situatia de acum cateva sezoane cu cea de acum. nivelul scade cu fiecare sezon mai mult in SP.. jucatorii care erau de C,D acum cateva sezoane acum sunt de B.

pandy wrote: Nu prea stiu de unde sa incep , sa promovez usor usor in fiecare sezon si cumpar ce e tanar si foarte bun , asta ar insemna sa ajung cu majoritatea juc pe la 27-28 -29 ani in A sau sa ajung prin C cu o echipa modesta si sa cumpar atunci masiv numai juc tineri , cum a zis Calin , dar sunt dezavantaje si aici , zic eu o sa raman cel putin vreo 3 sez in C cu ei pana fac schimbul de generatie si tot pe acolo ajung :) voi cum ziceti ... ?
eu nu am zis sa te duci cu echipa slaba pana in C fara sa cumperi nimic bun pana atunci. ti-am sugerat sa incepi sa cumperi de prin E jucatori f tineri, 18-19 sau chiar si 20 de ani, numai sa fie abia impliniti. e adevarat ca is foarte putini, dar vreo 10 tot ii gasesti tu in 2 sezoane. in felul asta ajungi in C deja cu o parte din noua echipa facuta si toti pana in 21-22 de ani
SP Club Inter 15
...........***...........
SP: a love and hate thing..
cro1981

Post by cro1981 »

Asta cu conditia sa mai existe jocul cand ajungi tu prin C :lol:

Fratilor se mai lupta alt manager roman pentru cupa sezonul asta? Nu de alta da sa stiu ce adversari am :twisted:
Este greu sa inveti sa zbori ca un vultur cand ai ca profesori niste bieti curcani
Razvanica

Post by Razvanica »

Treaba cu trofeele e simpla: daca prinzi un sezon ca sezonul trecut, castigi A-ul la pas. Dar daca 4-5 echipe din zecile care reconstruiesc acum or sa inceapa sa isi faca echipa, o sa ai nevoie de mult noroc, indiferent ce strategie adopti.

PS: Parerea mea este aceeasi ca a lui calin. Jucatori de 70-71 cumparati initial astfel incat sa castigi meciuri pentru TS si pentru bani si jucatori de A cumparati pe parcurs, astfel incat in C sau B sa iei cupa, iar apoi sa ajunga la experienta 100% pentru campionat.
Harder, better, faster, stronger
cro1981

Post by cro1981 »

Oricum vine tare Hernan Crespo si ala cu Hala Madrid asa ca pazea :!: Plus simpson...
Este greu sa inveti sa zbori ca un vultur cand ai ca profesori niste bieti curcani
gogumagic
Team President

Post by gogumagic »

mereu o sa existe echipe care vin din urma ...nici nu sti de unde apare unul cu o gramada de bani si incepe sa-si faca echipa ...asa ca .......
Sez 23/26/27/28/29/30/31/35/36/37/40/41/42 Locul 1 in H / H / G / F / E / D / C / E / D / C / D / C / B

Season 42 SP Cup Winner
Marcus
Coach

Post by Marcus »

am licitat si eu la misto pentru un jucator de divizia A, LM de 25 de ani, cu 1% agg si vreo 92% GR... s-au batut multi pt el la licitatie, in final au mai ramas doar 2 : hernan crespo si cu jeremy, cred ca din orgolii nu vroia nici unu sa cedeze.. s-a ajuns pana la urma la 20 milioane sa fie cumparat de hernan crespo.

deci 20 milioane pt un LM de 25 de ani ?! ... wtf ! am mai vazut jucatori cumparati cu peste 30 milioane (tineri)..... pai iti trebuie peste 250 milioane ca sa-ti faci o echipa completa si tanara de divizia A (titulari, plus una sau doua rezerve). plus niste bani de rezerva ca sa nu dai faliment din primul sezon in A... deci sub 300 milioane nu prea ai sanse daca vrei sa ramai mai mult in A.

ideea e ca sunt atat de rari jucatorii buni, incat astia cu bani sunt dispusi sa ofere pe el mult peste pretul de pe piata, fortand limita banarii.

eu acum sunt in H si strang bani de juma de an dar cred ca nici in 3 ani nu ajung la 300 milioane.
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Eu strang de 2 ani si am 220M si mi-a intrat in sange tipul asta de joc, nu stiu cand o sa ma opresc din strans.

La Multi Ani tuturor!
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
gabitza23
Team Board Member

Post by gabitza23 »

Marcus wrote:am licitat si eu la misto pentru un jucator de divizia A, LM de 25 de ani, cu 1% agg si vreo 92% GR... s-au batut multi pt el la licitatie, in final au mai ramas doar 2 : hernan crespo si cu jeremy, cred ca din orgolii nu vroia nici unu sa cedeze.. s-a ajuns pana la urma la 20 milioane sa fie cumparat de hernan crespo.

deci 20 milioane pt un LM de 25 de ani ?! ... wtf ! am mai vazut jucatori cumparati cu peste 30 milioane (tineri)..... pai iti trebuie peste 250 milioane ca sa-ti faci o echipa completa si tanara de divizia A (titulari, plus una sau doua rezerve). plus niste bani de rezerva ca sa nu dai faliment din primul sezon in A... deci sub 300 milioane nu prea ai sanse daca vrei sa ramai mai mult in A.

ideea e ca sunt atat de rari jucatorii buni, incat astia cu bani sunt dispusi sa ofere pe el mult peste pretul de pe piata, fortand limita banarii.

eu acum sunt in H si strang bani de juma de an dar cred ca nici in 3 ani nu ajung la 300 milioane.
mie nu mi se pare ca a oferit mult pe jucatorul ala si pt asa ceva nu o sa fie niciodata banati, pur si simplu, asa cum ai observat si tu sunt putini jucatori si atunci cana apare unul bun se ofera preturile alea.
Division : A
Melny
Coach

Post by Melny »

Am observat ca sunteti multi cu stransul banilor...
Asa de curiozitate..cam de cand ati inceput sa strangeti..si cat ati strans pana acum? :mrgreen:
Eu de aproape un an..si am strans pana acum 125 de bulioane :) :mrgreen:
mate1976
Team President

Post by mate1976 »

Sper sa reusesc o clasare cat mai buna in "E", meciuri mai grele, echipe mai bune, in privinta jucatorilor am nevoie de 1GK, 1CB, 2LM si 2CM. Pe parcursul sezonului sper sa fac rost de acesti jucatori. Despre stadion obiectivul principal sa-l fac de 30.000 locuri. O seara placuta.
cipriansimi

Post by cipriansimi »

sa castig H-ul si transferuri de milioane :mrgreen:
gabitza23
Team Board Member

Post by gabitza23 »

cupa SP si mentinerea in A :oops: