Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
Re: Cum merge campionatu
e si asta o strategie temporara... eu platesc aprox 12.000 pe salariile a peste 30 jucatori, la mine cel mai bine platit jucator are salariul 401 euro 

Maine se decide cine va castiga seria, joc cu locul 2 in deplasare si sunt la 2 lungimi de unda fata de el, ma multumesc si cu un egal.
Egal si castig seria.
-
- Member of the Soccer Project Association
azi in penultima etapa de sezon 38 SP s-a disputat si derbyul diviziei G 119 intre ocupantele locului 1 si 2 , F.C.Delta Tulcea ocupand locul secund; diferenta intre cele doua echipa a fost de un punct.
in uma derbyului a avut loc schimb de locuri in divizia G 119, echipa F.C.Delta Tulcea invingand liderul cu scorul de 2 - 1 pe teren propriu
astfel Delta castiga divizia G cu o etapa inainte de finalizarea sezonului
F.C.Delta Tulcea 2 - 1 Těšín Houbov
in uma derbyului a avut loc schimb de locuri in divizia G 119, echipa F.C.Delta Tulcea invingand liderul cu scorul de 2 - 1 pe teren propriu
astfel Delta castiga divizia G cu o etapa inainte de finalizarea sezonului

F.C.Delta Tulcea 2 - 1 Těšín Houbov
-
Eu la un moment dat am pierdut contactul cu locul 3 si apoi a venit si eroarea aia de simulare si nu am putut pierde meciul ... botii isi imparteau punctele aiurea si mi-am luat teapa. Termin pe 2 si promovez in G.
Sper sa nu fie o serie prea grea sa mai castig si eu ceva meciuri.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
-
de ce nu joci cu aceeasi jucatori tot timpul (amicale si liga) pana le scade conditia la 0 ? cu siguranta vei pierde meciurile cu butii.cercel_jr wrote:Eu la un moment dat am pierdut contactul cu locul 3 si apoi a venit si eroarea aia de simulare si nu am putut pierde meciul ... botii isi imparteau punctele aiurea si mi-am luat teapa. Termin pe 2 si promovez in G.
cand se apropie sa vand jucatorii, inainte de a se antrena la tehnica, viteza si rezistenta ii pun pe tactica A sa joace non-stop sa le scada conditia. Asa le cresc f repede si experienta si pierd si meciurile cu butii chiar daca joc cu agresivitate 100%

-
Din pacate nu e asa usor, castigam meciuri cu tot cu conditie 0, singura solutie a fost sa le schimb posturile dupa ce le scadeam moralul. Problema a fost ca am strans ceva puncte ... dar nu m-am gandit ca la boti da scorurile aiurea ... am pierdut multe meciuri dar ei tot nu ma ajungeau. Asta e ... data viitoare.cipriansimi wrote:de ce nu joci cu aceeasi jucatori tot timpul (amicale si liga) pana le scade conditia la 0 ? cu siguranta vei pierde meciurile cu butii.cercel_jr wrote:Eu la un moment dat am pierdut contactul cu locul 3 si apoi a venit si eroarea aia de simulare si nu am putut pierde meciul ... botii isi imparteau punctele aiurea si mi-am luat teapa. Termin pe 2 si promovez in G.
cand se apropie sa vand jucatorii, inainte de a se antrena la tehnica, viteza si rezistenta ii pun pe tactica A sa joace non-stop sa le scada conditia. Asa le cresc f repede si experienta si pierd si meciurile cu butii chiar daca joc cu agresivitate 100%

Manager: cyp
-
Final de campionat fara nici o infrangere si doar un singue egal. Asteptam sezonul urmator sa vedem adversarii din F9 

Este greu sa inveti sa zbori ca un vultur cand ai ca profesori niste bieti curcani
-
Am terminat pe 2 in C.5 dar random-ul a fost cam impotriva mea sezonul asta si am facut si eu o greseala in meciul de luni, nu am jucat cu cel mai bun 11 mi-am protejat jucatorii in pericol de suspendare pt meciul de marti si adversarul de marti s-a dat la oparte am castigat cu 4-0 marti dar am facut din pacate egal luni si asa am pirdut locul 1
Sper ca random-ul sa fie cu mine sezonul viitor. Felicitari celor promovati si bafta la toata lumea in noul sezon.

Revenit cu Vulturii Lugoj
-
viola eu cred ca ptr. o calicare in div. B nu mai conteza locul pe care-l ocupi la finele sezonuluiViola wrote:Am terminat pe 2 in C.5 dar random-ul a fost cam impotriva mea sezonul asta si am facut si eu o greseala in meciul de luni, nu am jucat cu cel mai bun 11 mi-am protejat jucatorii in pericol de suspendare pt meciul de marti si adversarul de marti s-a dat la oparte am castigat cu 4-0 marti dar am facut din pacate egal luni si asa am pirdut locul 1Sper ca random-ul sa fie cu mine sezonul viitor. Felicitari celor promovati si bafta la toata lumea in noul sezon.
da, sunt niste banuti castigati, dar esential e promovare
Nu? si felicitari tie si echipei de promovare in ,,esalonul secund,,

dupa 7 sezoane petrecute in "F" am reusit si eu sa promovez in "E".
sezon implinit , am terminat pe 11 in F , urmeaza sa retrogradez si in G in H , dupaia incepe fericirea
-
FC Foresta 8 - 0 IF Breda
butii mei au invis la scor
butii mei au invis la scor

Am inceput cu o infrangerere.
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... D=22706167
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... D=22706167
-