Ti-a adus un CM chiar daca agresiv si un jucator de care ai avut nevoie de c esa il concediezi, eu l-am concediat pe al meu dupa ce a dat 2 rateuri consecutivelazarvlad wrote:Eu cred ca il concediez pe romanasul meu, dupa o lunga perioada cand mi-a adus jucatori multumitorii, ultimii doi dezastru, CM-agr 94%, si ultimul RB-agr 90%, sunt multumit deorece a ghicit ca am nevoie de un RB tinar
Centru de tineret
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Centru de tineret
Revenit cu Vulturii Lugoj
-
viola...nici cu 90 agresivitate nu ai ce face...
dar nici cu concedierea nu sunt de acord...acum tine de la jucator la jucator
?
in timpurile astea...daca primesti jucator, esti bun
...mai ales ca sunt asa putini manageri
dar nici cu concedierea nu sunt de acord...acum tine de la jucator la jucator

in timpurile astea...daca primesti jucator, esti bun

Revenit 

-
- Assistant Manager
asa zic si eu ca-i bine orice decat nimic, dar tot ma oftic cand imi da un interlop cu 90% agrkennyanu wrote:viola...nici cu 90 agresivitate nu ai ce face...
dar nici cu concedierea nu sunt de acord...acum tine de la jucator la jucator?
in timpurile astea...daca primesti jucator, esti bun...mai ales ca sunt asa putini manageri

Bine, coordonatorul de tineret a scapat de concediere , trebuie sa va faca cinste:)):)):)) ca i-ati luat apararea.
Ceva straniu sezonul 61, echipa mea Delfin Tulcea a primit 3 jucatori tineri, RM,CM,RB si un rateu.
Nu era normal ca la centru Hiper Modern sa primesti doar trei, nu ma pling ca primesc, doar asa ca idee?
Ceva straniu sezonul 61, echipa mea Delfin Tulcea a primit 3 jucatori tineri, RM,CM,RB si un rateu.
Nu era normal ca la centru Hiper Modern sa primesti doar trei, nu ma pling ca primesc, doar asa ca idee?
-
eu de la acest mesaj: 8 Nov 2014 kennyanu 60 Kennys Return had an average season in division E.21, and reached position 8.
am mai primit 3 jucatori.
Dar primisem unu cu 2zile inainte...am observat ca la mine vin jucatori cam la 19zile
am mai primit 3 jucatori.
Dar primisem unu cu 2zile inainte...am observat ca la mine vin jucatori cam la 19zile
Revenit 

Salutare, am luat azi un CF 19 ani, agr 69%, pret de achizitie 4.5 M, dupa parerea voastra este o afacere buna sau am luat teapa, ca l-am luat asa in graba fara sa ii verific HS
Echipa Delfin Tulcea, numele jucatorului Vlad Iures
-
- Assistant Manager
o sa-ti dai seama daca ai luat teapa sau nu mai incololazarvlad wrote:Salutare, am luat azi un CF 19 ani, agr 69%, pret de achizitie 4.5 M, dupa parerea voastra este o afacere buna sau am luat teapa, ca l-am luat asa in graba fara sa ii verific HS

eu unul nu sar cu milioanele la jucatori neantrenati
Acuma am reusit sa ajung acasa, si m-am uitat pe spinfo, deci sunt foarte multumit de achizitie are calitate ascunsa 95%, si 4.5 M este un pret bun pentru un CF tanar si fara nici o calitate antrenata.
Mai ales pentru piata de transferuri care este acuma.
Alex_Steaua : Daca nu investesti in tineri ,si te bazezi ca cumperi ce cresc altii, este ff f greu, mai ales la cati manageri mai sunt in joc, au niste preturi de te speri
Mai ales pentru piata de transferuri care este acuma.
Alex_Steaua : Daca nu investesti in tineri ,si te bazezi ca cumperi ce cresc altii, este ff f greu, mai ales la cati manageri mai sunt in joc, au niste preturi de te speri
inca un rateu
, am primit doar 3 jucatori de la tineret si am echipa iunie 

-
pff ce tristcosmoo16 wrote:inca un rateu, am primit doar 3 jucatori de la tineret si am echipa iunie

Revenit 

Schimba coordonatorul de tineret, poate o sa primesti mai multi tinericosmoo16 wrote:inca un rateu, am primit doar 3 jucatori de la tineret si am echipa iunie
am schimbat coordonatorul, ma gandeam de ceva vreme sa il schimb dar am zis ca poate primesc ceva gros dupa atatea rateuri, dar nu a fost asa 

Bun, cred ca glumesti este extraordinar, m-am uitat la el, are calitate ascunsa 95%, si valoare aproape 5M......deci daca il vinzi scoti minim 15-20M, dar eu cred ca tu il vei pastra sa il crestijulyano3 wrote:CB - 18 ani - agg 27,bun