Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
-
- Team Manager
Re: Cum merge campionatu
prima infrangere pe sezonul asta... si acasa, si total neasteptata. desi am jucat contra unei echipe foarte agresive, cu arbitru de 32%, am luat 2 rosii eu, care am avut cel mai agresiv jucator 44% (deci totalul agresivitatilor + strictetea arbitrului a fost 176...), in schimb adversarul a jucat cu 55% agres echipei si cel mai agres jucator 95% (deci total 182) si nu a luat rosu.... "farmecul" Sp-ului, cum ar zice unii...o fi fermecatoare faza asta, dar nu cand ti se intampla tie... noroc ca am avans mare in clasament 

-
- Member of the Soccer Project Association
victorie 3-2 in deplasare.
tot 5 puncte pana la locul 2....dar sunt la egalitate cu locul 4....
tot 5 puncte pana la locul 2....dar sunt la egalitate cu locul 4....
Revenit 

-
Astazi o infrangere spectaculoasa cu rasturnari de scor 4-3. Am egalat in minutul 91 si am luat bataie in minutul 92
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... D=43153091

Revenit cu Vulturii Lugoj
-
da...dragut meciViola wrote:Astazi o infrangere spectaculoasa cu rasturnari de scor 4-3. Am egalat in minutul 91 si am luat bataie in minutul 92![]()

azi am batut cu 3-2..am urcat pe 4...
Revenit 

-
Astazi un egal 1-1 cu un candidat la retrogradare. E tare ciudat reusesc sa bat echipe care se bat la promovare si fac egal sau iau bataie de la echipe care sunt la retrogradare.
-
liga echilibrata?Viola wrote:Astazi un egal 1-1 cu un candidat la retrogradare. E tare ciudat reusesc sa bat echipe care se bat la promovare si fac egal sau iau bataie de la echipe care sunt la retrogradare.
Revenit 

-
am batut...si am urcat pe 3....dar dubios....am impresia ca actualul loc 2 nu vrea sa promoveze...
Revenit 

-
dupa cum spuneam, am batut locul 2 cu 1-0 si am facut schimb de pozitii.
Eu sigur nu vreau sa promovez. Tu Kenny ce faci, lupti sa promovezi de pe doi sau va intreceti in blaturi
sa nu promovati, cu locul 2?
Eu sigur nu vreau sa promovez. Tu Kenny ce faci, lupti sa promovezi de pe doi sau va intreceti in blaturi

-
ba...eu vreau sa promovez...si daca se incurca o data primul loc...il bat si eu...trec pe 1 
nu stiu ce e in capu lu ala...dar o sa ii bat pe amandoi...mai ales acum...si-a revenit lf-ul cumparat...o sa fie bun pt meciul de luni
vinerea viitoare am meci cu locu 1, luni cu locul 5 si marti cu locul 6
...foc si para 

nu stiu ce e in capu lu ala...dar o sa ii bat pe amandoi...mai ales acum...si-a revenit lf-ul cumparat...o sa fie bun pt meciul de luni

vinerea viitoare am meci cu locu 1, luni cu locul 5 si marti cu locul 6

Revenit 

Doar o minune ma poate scapa de divizia F, 4 aparatori accidentati din care 2 CB, locul 12 momentan, eu inca sper sa nu retrogradez as urca cu un sezon mai repede, asta cand vor creste toti tinerei mei, raman cu satisfactia ca mi-am intinerit mult echipa mai am doar 2 jucatori peste 28 de ani de care voi scapa in curand
sunt pe 4 , tot sezonul am jucat bine, am momentan 4 egaluri si o infrangere, am fost aproape tot sezonul pe locul 2, iar joi dupa ce am pierdut cu actualul loc 1 am cazut pe 4
) , e bine asa nu vreau sa promovez mai ales ca am scos 4 jucatori la vanzare sper sa scot cat mai mult din vanzarea lor si o sa incerc achizitionarea unor tineri cu perspectiva 

-
victorie 4-2. sunt inca pe 3....inca un accidentat...sa vdm ce rezultate vor fi maine 

Revenit 

victorie 3-2, am urcat pe locul 9, insa este o divizie foarte ciudata, locul 6 are 26 puncte, apoi 4 echipe cu 25 de puncte printre care si eu, apoi 2 cu 24 puncte si una cu 22 puncte, deci o victorie sau un egal te pot duce de la agonie la extaz 

-
pf...de la 6 la 13 e diferenta de 4 puncte?lazarvlad wrote:victorie 3-2, am urcat pe locul 9, insa este o divizie foarte ciudata, locul 6 are 26 puncte, apoi 4 echipe cu 25 de puncte printre care si eu, apoi 2 cu 24 puncte si una cu 22 puncte, deci o victorie sau un egal te pot duce de la agonie la extaz

succes...ce sa zic

Revenit 

-
infrangere cu 3-2 in deplasare, binenteles de la primul de sub linia de retrogradare