budist wrote:orikum... stadionul meu acuma e pe locul 23 in joc, cand mi se termina shi celelalte 3000 de locuri o sa fie pe locul 15
totusi...in primul rand despre tine eram curios: cat scoti la un meci acasa din vanzarea biletelor?
Cred ca ar fi foarte interesant pentru toti sa stie CUM SI PENTRU CE ti-ai facut stadion asa de mare.
Iti pun aceasta intrebare pentru ca tu esti la una din extreme in ecuatia stadion/suporteri si DaniEl la cealalta. Mai explicit situatia e cam asa (cu oaresce aproximari):
budist: stadion 26.000 / suporteri cca.16-17.000 / pret bilet = ? (probabil pret mic sub 14, poate chiar 10-11) astfel incat sa obti un venit maxim. Deci cat incasezi acasa?
DaniEL: stadion 6.000 / suporter 15-16.000 / pret bilet = 19? (sau chiar mai mare!) Cat incasezi DaniEL la un meci acasa? (PS.sper ca va citi si el)
cazul meu: stadion 15.000 (inca nu s-a disputat nici un meci de la ultima marire) / suporteri 16.730 / pret = 16-17 / incasari: ma astept sa depasesc 200.000 poate ajung chiar la 230.000. Sigur voi sti maine chiar daca nu va fi foarte concludent meciul urmator cand joc cu o echipa din coada clasamentului si fara manager!