rezultat schimbat

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Post Reply
Maesrul

rezultat schimbat

Post by Maesrul »

Fratilor spunetimi si mie cum se poate ca intru dimineata ma uit pe un rezultat si era 1-0 pentru mine ma uit pe clasament era totul k.Dar dupa amiaza cand am mai intrat rezultatul era schimbat 1-1 si in clasament la fel CUM SE POATE ASA CEVA????Daca stie careva spunetimi si mie
jackyjacks
Assistant Manager

Re: rezultat schimbat

Post by jackyjacks »

Maesrul wrote:Fratilor spunetimi si mie cum se poate ca intru dimineata ma uit pe un rezultat si era 1-0 pentru mine ma uit pe clasament era totul k.Dar dupa amiaza cand am mai intrat rezultatul era schimbat 1-1 si in clasament la fel CUM SE POATE ASA CEVA????Daca stie careva spunetimi si mie
7 Oct 2005 : Troubles
Due to an error in de game engine tonight, we had to put back our backup from 04.00h CET and simulate all games again. This means all actions from this morning were lost.

Both today and yesterdays problems were caused by our continuous development to improve SoccerProject, allthough we test a lot, not everything can be foreseen. Our apologies for all inconvenience.

Sper sa iti fie d folos.:D
Sezonul 6-->locul 6 in G.546
Sezonul 7-->locul 3 in G.546(nu am vrut sa promovez)
Sezonul 8-->locul 1 in G.546(90 de puncte- fara infragere si fara egal!)
Sezonul 9-->locul 1 in F.182(eliminare la 11m din cupa SP in runda 6)
Tibanu
Team Manager

Post by Tibanu »

intradevar....

se pare ca lumea cand se logheaza in SP nu se uita la news... de parca ar fi ascunse lol -.-

treaba lor...
Don't hate the player.. hate the game.
Jenny: Run Forrest ruuuuuuuun!!!
Forrest: I'm trying Jenny, but i'm lagging...
Image
maesrul

Post by maesrul »

Asa si intr-un final eu raman cu 2 puncte pierdute acum cand ma lupt la titlu si de fapt l-am si pierdut din cauza acestei simulari.Daca tot a fost o eroare de ce nu s-a amanat etapa cu o zi sau doua.VREAU REJUCAREAAA
Guest

Post by Guest »

maesrul wrote:Asa si intr-un final eu raman cu 2 puncte pierdute acum cand ma lupt la titlu si de fapt l-am si pierdut din cauza acestei simulari.Daca tot a fost o eroare de ce nu s-a amanat etapa cu o zi sau doua.VREAU REJUCAREAAA
ie?
no bine.. cand o sa reai tu jucarea eu o sa fiu presedintele deputatzilor celor ministri din Parlamentul pompierilor din comuna FOCsani tzara nimanui.
Tibanu
Team Manager

Post by Tibanu »

ui... nu eram logat... vizitatoru ala is yo!
Don't hate the player.. hate the game.
Jenny: Run Forrest ruuuuuuuun!!!
Forrest: I'm trying Jenny, but i'm lagging...
Image
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”