1 Fc Barcelona` 51
2 FC Gargzdas 46
3 Agustina 45
4 Tartist 43
5 racing waregem 43
6 Arbo's roug... 33
imi pierdusem sperantza la promaovare , dupa o etapa ciudata in care locu unu bate locu 2 si alte cateva schimbari (bat cu 1-0 ) pe racing waregem ii iau locul si ajung la 3 pct de locul 2 , acum am meciuri cu primele 3 clasate,
in fine om mai vedea ce se intampla, oricum grupa e ca si castigata de Fc Barcelona` manageriata de un roman -Ice Cube dar poate facem cumva si promoveaza doar romani

.
nu prea as fi vrut sa ma promovez am cumparat ceva jucatori (am luat niste tzepe)si mi se facuse lehamite de treaba asta cu luatu jucatrilor de pe piatza ) am pierdut la licitatie jucatori buni la o ora 2 , asadar spiritul echipei se facuse jalnic....ajunsese la 60 %, acum o sa fac tot ce pot sa intru in E , dar acolo vatrebui sa stau cel putin 2 sezoane , sa intineresc echipa .
apropos , mi-a venit un junior de la centru de tineret ,(fericire mare ) si se blocheaza prostanacu la principale pe la 73....79 ...ce m-am nervat , am considerat acest sezon ca si mort, numai neimpliniri...dar...mai e pana la sfarsit ..vom mai vedea cum arata conclozia finala , si aia conteaza !!!