CHAMPIONS LEAGUE - CATASTROFA!!!
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
.... io am peste 20M in cont si o echipa bunicica .... in schimbare .... daca ma ocup de echipa nici nu ma gandesc sa ajung in B in max 3 sezoane ... acum sunt pe 1 in D la numai 2 pct de locurile 2,3,4 ... oricum cu putin noroc poate ajung in 2 sezoane ... doamne ajuta 

***TITANII *** managed by Cretzu * SIMPLY the BEST *
season 6/7/8/10/12 - 1st in F228/E76/D26/C9/B3 ... 1st romanian in A league !!!
cu rabdare budist...rabdare...vin cateva echipe bine din spate (vad eu) si incepem sa fim ceva mai multi si pe forum , asadar o sa fie mai bine..dar asta in 2-3 -4 sezoane, nu le poti avea pe toate de la inceput , spre ex eu abia imi construiesc centru ce juniori performant(nuh cum se numeste ..cel ce iti da 3 jucatori pe zezon) Thor are echipa buna , crezu are echipa buna , sa ajunga vreo 4-5 echipe in c , sa prinda cateva jocuri grele si apoi putem discuta de performantza, asa tu cu dani_El cu acidutzo si inca unu doi cati mai sunt in diviziile superiuoare nu pot aduce mai mult . cand o sa ajunga o echipa romaneasca in A atunci o sa le dam "peste nas" cu bataitza multora . asadar nu trebuie sa privim dezamagiti....rabdare !!budist wrote:ma rog, sa ne intoarcem la subiect, cum ne redobandim noi pozitzia de 8 echipe ?
ps: (pt dany_el ) SoccerProject este temporar indisponibil datorită unor probleme de la ultima simulare. Încercăm să reparăm problema cât mai rapid posibil. Scuzele noastre pentru inconvenienţe. [Ce sa faci cand jocurile sunt jucate?] iar au probleme ....
Sezonul 9 - schimbam echipa, D-zeu cu mila!!!!
Sezonul 8 - locul 4 în divizia F.197.
Sezonul 7 - locul 2 în divizia G.591
Sezonul 6 - primele 3 meciuri in G.591
AM VAZUT TOTUL SI IMI DORESC NEANTUL!
-
Asa ma intrebam si eu ... de ce merge forumul si nu siteul ? 
pasho ... multumesc pentru apreciere
... si da ai dreptate curand Romania o sa aiba niste reprezentanti buni in Champions League si curand in UEFA Cup in aproximativ 2-3 sezoane 
Totusi sa fim sinceri nu vom avea asa de curand o echipa romaneasa in divizia A ... o sa mai dureze ceva timp

pasho ... multumesc pentru apreciere

Totusi sa fim sinceri nu vom avea asa de curand o echipa romaneasa in divizia A ... o sa mai dureze ceva timp

Daca-i judeci pe oameni, nu mai ai timp sa-i respecti.
Si eu care ma gandeam sa castig UEFA la primul sezonGood Thor wrote:
pasho ... multumesc pentru apreciere... si da ai dreptate curand Romania o sa aiba niste reprezentanti buni in Champions League si curand in UEFA Cup in aproximativ 2-3 sezoane

-
... pariez ca sunt echipe in F de care nu poti sa treci ... un prieten de-al meu (portughez) ... e in F are vreo 5 jucatori peste 85% ... alti x peste 80 ... in fine ARE ... si in plus are vreo 90M in cont .... el cand o sa vrea sa promoveze ajunge cel putin in C ....djsasha25 wrote:Si eu care ma gandeam sa castig UEFA la primul sezonGood Thor wrote:
pasho ... multumesc pentru apreciere... si da ai dreptate curand Romania o sa aiba niste reprezentanti buni in Champions League si curand in UEFA Cup in aproximativ 2-3 sezoane
....asta bineinteles daca se merge pe sistemul de la div.D in jos

-
cum dumnezeu are jucatori de astia??cretzu wrote:... pariez ca sunt echipe in F de care nu poti sa treci ... un prieten de-al meu (portughez) ... e in F are vreo 5 jucatori peste 85% ... alti x peste 80 ... in fine ARE ... si in plus are vreo 90M in cont .... el cand o sa vrea sa promoveze ajunge cel putin in C ....djsasha25 wrote:Si eu care ma gandeam sa castig UEFA la primul sezonGood Thor wrote:
....asta bineinteles daca se merge pe sistemul de la div.D in jos

pai eu dupa 2 sezoane de-abi ii aveam pe la 60 maxim 70...
pfoai, sa fiu eu ala care da ban si amenzi ce le fac la cheateri...

S3: 2 in F.230 ||S4: 10 in E.77 ||S5: 3 in E.77
S6: 1 in E.77 ||S7: 1 in D.26 ||S8: 2 in C.9
S9: primu roman in B: 13 in B.3
S10: 7 in C.7 || S11: 5 in C.7 ||S12: 15 in C.7
S13: 7 in D.20 ||S14: 15 in D.20 ||S15: 1 in E.59
S6: 1 in E.77 ||S7: 1 in D.26 ||S8: 2 in C.9
S9: primu roman in B: 13 in B.3
S10: 7 in C.7 || S11: 5 in C.7 ||S12: 15 in C.7
S13: 7 in D.20 ||S14: 15 in D.20 ||S15: 1 in E.59
-
... nu trisaza ... stie numa sa faca afaceri ... si nu e de 2 sezoane in joc ca io is din sezonu 5 si el i dinaintea mea in joc ... da nu o promovat niciodata daca imi amintesc bine ... e tot in F 

-
Ai dreptate.E un echilibru puternic intre echipele din D si E.Adica la capitolul asta putem sa ne batem de la egal la egal cu belgienii,olandezii etc.
Apropo de tipul ala din F,bravolui ca are jucatori de 85% dar sunt mici detalii cum ar fi cat scoate,cat de tineri sunt,sau in general cat de omogen are lotul.Detalii care ar putea sa-l readuca printre noi pamantenii cu jucatori de 80,83,84..
Apropo de tipul ala din F,bravolui ca are jucatori de 85% dar sunt mici detalii cum ar fi cat scoate,cat de tineri sunt,sau in general cat de omogen are lotul.Detalii care ar putea sa-l readuca printre noi pamantenii cu jucatori de 80,83,84..
care o fi atnci scopul lui in joc ? ca eo nu precep nik de ce nu promoveaza? vrea doar joace in picioare si sa arate ca stie sa faca afaceri ? hm da s imi spuna si mie de und cumpara jucatori ca eo am cumparat cativa si numai verze pe piatza 
jucatorii mei dc apuca sa scoata 60 62 la un joc e super tare , iar dc ajung la 80 (doar 2) sunt deja plafonati

jucatorii mei dc apuca sa scoata 60 62 la un joc e super tare , iar dc ajung la 80 (doar 2) sunt deja plafonati
Sezonul 9 - schimbam echipa, D-zeu cu mila!!!!