proiect ajutor :)
Moderator: Romanian Moderators
proiect ajutor :)
salutare, as vrea sa va intreb si eu ceva : am un loc de jucatori 35 cu calit plafonate 80 % din ei, am vro 18 mil in cont, stadion de 8000, tot upload la maxim si nush in ce sa investesc banii` , astept sfaturi
Daca citesti tot forumul cu atentie vei gasi cam tot ceea ce ai nevoie despre SP . Lectura placutacyp wrote:dar vb manilor aici ... ca sa vedem si noi ... ca doara nu o sa repetam si noi si voi de 10 ori cand se poate scrie o data si bine ... sa nu ne mai repetam atata ... si mai invatam si noi nu? ca poate ma ajuta si pe mine la ceva intrebarile/pareriile voastre .

-
- Team Manager
sincer nu prea am timp de reply-uri lungi in ultima vreme, sunt f ocupat si in momentul in care ma loghez la echipa pot sa raspund....pe forum...nu prea..din ce in ce mai rar.
nu e vb ca nu trebuie sa vedeti, pur si simplu nu prea am timp.
oricum, misto e sa nu stii nimic si sa inveti singur...si sa incerci diverse chestii singur..combinatii de tactici de echipa cu tactici individuale....strategii la stabilirea pretului biletului ... multe multe chestii ce nu se pot aplica tuturor...eu daca iti spun ca e bine sa joci cu SW si el sa aiba individual play it out .... nu te ajuta cu nik. mie 5-3-2 imi e excelent. . sunt multe lucruri carora as putea oarecum raspunde insa nu de la cap la coada pe forum, ci, mai usor pe rand in privat.
numa' bine.
nu e vb ca nu trebuie sa vedeti, pur si simplu nu prea am timp.
oricum, misto e sa nu stii nimic si sa inveti singur...si sa incerci diverse chestii singur..combinatii de tactici de echipa cu tactici individuale....strategii la stabilirea pretului biletului ... multe multe chestii ce nu se pot aplica tuturor...eu daca iti spun ca e bine sa joci cu SW si el sa aiba individual play it out .... nu te ajuta cu nik. mie 5-3-2 imi e excelent. . sunt multe lucruri carora as putea oarecum raspunde insa nu de la cap la coada pe forum, ci, mai usor pe rand in privat.
numa' bine.

Arguing On The Internet Is Like Running In Special Olympics...
Even If You Win You're Still Retarded.
Ca bine zici nefas
Cand am luat eu echipa nu aveam mentori pe aici care sa ma ajute . Am stat si m-am uitat la vre-o 20 de echipe ca sa vad tacticile , chestii de stadion , reclame , jucatori ....cei drept am cheltuit niste bani aiurea la inceput ( si acum imi pare rau de ei ) dar pana la urma inveti din greseli