proiect ajutor :)

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Post Reply
Un_DuLciC^

proiect ajutor :)

Post by Un_DuLciC^ »

salutare, as vrea sa va intreb si eu ceva : am un loc de jucatori 35 cu calit plafonate 80 % din ei, am vro 18 mil in cont, stadion de 8000, tot upload la maxim si nush in ce sa investesc banii` , astept sfaturi
Lyon
Team President

Post by Lyon »

Vinde toti jucatorii batrani sau cei care au calitate globala scazuta si sunt plafonati la toate skilurile si baga banii in tinerei ...ia`ti cate un jucator tanar si creste`l pe fiecare post, dupa mine e cea mai buna investitie... :wink:
Un_DuLciC

hy

Post by Un_DuLciC »

poi io am cumparat numa jucatori batrani cu calitati peste 80 pt campionat, si nu am jucatori batrani in lot (fara cei care i`am cumparat), au maxim 21 ani, si in cat timp creste experientza (1 %):D
nefas
Team Manager

Post by nefas »

da-mi mie un privat si iti zic mai multe
nefas
Image
Arguing On The Internet Is Like Running In Special Olympics...
Even If You Win You're Still Retarded.
cyp
Coach

Post by cyp »

dar vb manilor aici ... ca sa vedem si noi ... ca doara nu o sa repetam si noi si voi de 10 ori cand se poate scrie o data si bine ... sa nu ne mai repetam atata ... si mai invatam si noi nu? ca poate ma ajuta si pe mine la ceva intrebarile/pareriile voastre .
djsasha25
Team Board Member

Post by djsasha25 »

cyp wrote:dar vb manilor aici ... ca sa vedem si noi ... ca doara nu o sa repetam si noi si voi de 10 ori cand se poate scrie o data si bine ... sa nu ne mai repetam atata ... si mai invatam si noi nu? ca poate ma ajuta si pe mine la ceva intrebarile/pareriile voastre .
Daca citesti tot forumul cu atentie vei gasi cam tot ceea ce ai nevoie despre SP . Lectura placuta ;)
Image
nefas
Team Manager

Post by nefas »

sincer nu prea am timp de reply-uri lungi in ultima vreme, sunt f ocupat si in momentul in care ma loghez la echipa pot sa raspund....pe forum...nu prea..din ce in ce mai rar.
nu e vb ca nu trebuie sa vedeti, pur si simplu nu prea am timp.
oricum, misto e sa nu stii nimic si sa inveti singur...si sa incerci diverse chestii singur..combinatii de tactici de echipa cu tactici individuale....strategii la stabilirea pretului biletului ... multe multe chestii ce nu se pot aplica tuturor...eu daca iti spun ca e bine sa joci cu SW si el sa aiba individual play it out .... nu te ajuta cu nik. mie 5-3-2 imi e excelent. . sunt multe lucruri carora as putea oarecum raspunde insa nu de la cap la coada pe forum, ci, mai usor pe rand in privat.
numa' bine.
Image
djsasha25
Team Board Member

Post by djsasha25 »

Ca bine zici nefas ;) Cand am luat eu echipa nu aveam mentori pe aici care sa ma ajute . Am stat si m-am uitat la vre-o 20 de echipe ca sa vad tacticile , chestii de stadion , reclame , jucatori ....cei drept am cheltuit niste bani aiurea la inceput ( si acum imi pare rau de ei ) dar pana la urma inveti din greseli :roll:
Image
cyp
Coach

Post by cyp »

ce zicetzi ... e cam mare logo-ul??
Good Thor
Member of the Soccer Project Association

Post by Good Thor »

cyp wrote:ce zicetzi ... e cam mare logo-ul??
E prea mare ... pune si tu ceva mai mic ... ca al meu ... tu chiar vrei sa deranjezi forumistii cu superlogoul tau :?:
Daca-i judeci pe oameni, nu mai ai timp sa-i respecti.
cyp
Coach

Post by cyp »

imi cer scuze ... am sa rog pe cineva sa mil faca mai mic ca nu ma stiu :P
nefas
Team Manager

Post by nefas »

:) ma gandeam sa zic, dar am zis ca ar parea nepoliticos, pe mine oricum nu ma deranjeaza...
Image
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”