Accidentari in timpul antrenamentului
Moderator: Romanian Moderators
-
- Team Board Member
Raspuns pentru Good Thor:
Sigur ca da. Mai ales cand joci intr-un amical....cum ai facut tu azi!
( Ca doar la ce-mi folosea cel mai bun atacant? Mai bine sta 4 zile accidentat!
)
Si pentru aciduzzo: cu agresivitate mare scoti ratinguri mai bune ! (cred)

-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Raspuns pentru Good Thor:
danbigplayer wrote:Sigur ca da. Mai ales cand joci intr-un amical....cum ai facut tu azi!( Ca doar la ce-mi folosea cel mai bun atacant? Mai bine sta 4 zile accidentat!
)
Spune-mi ca macar tu glumesti...sunteti culmea,ce sa zic,daca nici pe Sjarel nu-l credeti...
edit sau aveti voi pile si nu stiu eu? Ceva rude la SRI? Recunoasteti...aveti ochii albastri

-
- Team Board Member
Glumesc, sigur, dar e umor negru
)
Totusi se pune o intrebare: de ce mai este agresivitatea variabila de la 0 la 100% daca nu influenteaza cu nimic ratingurile si meciul in general ?
Nu cred ca este o optinune "doar pentru arbitrii", ca nu vrea nimeni cartonase doar de dragul de a avea bara rosie la agresivitate! Chiar degeaba sa fie pusa acolo?

Totusi se pune o intrebare: de ce mai este agresivitatea variabila de la 0 la 100% daca nu influenteaza cu nimic ratingurile si meciul in general ?
Nu cred ca este o optinune "doar pentru arbitrii", ca nu vrea nimeni cartonase doar de dragul de a avea bara rosie la agresivitate! Chiar degeaba sa fie pusa acolo?
-
Asa cred si eudanbigplayer wrote: Nu cred ca este o optinune "doar pentru arbitrii", ca nu vrea nimeni cartonase doar de dragul de a avea bara rosie la agresivitate! Chiar degeaba sa fie pusa acolo?

Daca am face 2 meciuri amicale ... un meci cu agresivitatea 0 % si celalalt meci cu agresivitatea 100 % ... se poate observa ca in meciul cu agresivitatea 100 % se vede ca sunt ... mai multe ocazii ... mai multe goluri

Daca-i judeci pe oameni, nu mai ai timp sa-i respecti.
-
Se pare ca doar pentru arbitri,ca sa aiba de unde sa scoata cartonasele...danbigplayer wrote:Glumesc, sigur, dar e umor negru)
Si daca stai si te gandesti,nici macar in realitate agresivitatea nu prea e vazuta ca un lucru grozav.Chit ca se spune " aa e agresiv,deci pune osul" eu mai degraba as spune ca jucatorii foarte buni pot fi cat se poate de pasnici.Exemple cum ar fi Zidane,Henry,Giga Popescu

-
... hai sa va spun ce am aflat in urma unei infrangeri saptamana asta ... agresivitatea influenteaza mult liniile ... cica mai important decat agresivitatea si care influenteaza rezultatatul e locul unde se desfasoara meciul acasa/deplasare ....
....

***TITANII *** managed by Cretzu * SIMPLY the BEST *
season 6/7/8/10/12 - 1st in F228/E76/D26/C9/B3 ... 1st romanian in A league !!!
season 6/7/8/10/12 - 1st in F228/E76/D26/C9/B3 ... 1st romanian in A league !!!
-
ashtia care mi s-au accidentat aveau conditzia 100%, maseor 100% 
e random
in legatura cu agresivitatea, e ca teamspiritu, afecteaza liniile. Nu are legatura cu accidentarile, doar cu cartonashele.

e random
in legatura cu agresivitatea, e ca teamspiritu, afecteaza liniile. Nu are legatura cu accidentarile, doar cu cartonashele.
I'm A Legend
U Should Take A Picture Of Me
You Should Be Happy To Be In My Presence
I Should Charge U With Fee

U Should Take A Picture Of Me
You Should Be Happy To Be In My Presence
I Should Charge U With Fee