Va rog, am nevoie urgent de ajutor !!!!!!!

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Locked
mvp2802

Va rog, am nevoie urgent de ajutor !!!!!!!

Post by mvp2802 »

Joc acest joc din septembrie 2005.Atunci mi-am facut eu o echipa "Steaua Zarnesti" si i-am facut si sotiei una dupa cateva zile pentru ca la cat am stresat-o s-a apucat si ea de soccerproject.
Am un prieten disperat dupa managere de footbal, dar nu are net si m-a rugat daca pot sa-i fac si lui echipa si in masura in care are timp sa vina la mine sa aiba grija de ea sau de la serviciu, iar daca nu sa ii antrenez eu jucatorii de 2 ori pe zi.
Asa am facut inca din septembrie 2005 si pana acum 2 zile.
Pt. echipa mea stateam cel putin 2 ore cumulat pe zi si eu zic ca in 3 luni am facut echipa buna(promova in F) si aveam vreo 6 tineri ff buni iar vreo alti 6 cu calitatea in jur de 80(daca vreti puteti sa va uitati-nume manager mvp78).
Jucam bine mersi(fara transferuri intre cele 3 echipe, fara cupe scumpe-atata tot ca jucam amicale intre ele), pana cand am dat un topic pt. ca aveam 2 jucatori fffff buni si fff tineri pe care vroiam sa-i vand si am intrebat daca e cazul.
Nu stiu daca are vreo legatura cu asta(poate sunt paranoia, dar e prea batator la ochi) dar in 2 zile am luat ban eu, sotia si prietenul meu(ei daca nu s-au ocupat asa mult aveau 2 echipe mai slabute).
Am dat mesaj lui sjarel dar mi-a taiat-o, spunand ceva de genul ca e clar ca eu ma ocupam de cele 3 echipe, ceea ce clar nu e adevarat, ce-i drept de pe calc-ul meu se antrenau toate 3 dar eu numai de a mea ma ocupam si daca se uita cineva, se poate vedea clar diferenta intre cele 3 echipe(calitate, jucatori.....).
Va rog tare mult daca puteti sa ma ajutati sa-mi recapat macar echipa mea(sotia si prietenul s-au scarbit si nu mai vor)ca sunt tare disperat dupa jocul asta si am jucat cinstit tot timpul.
Mersi mult si sper sa ma ajutati !!!!!!
kennyanu
Member of the Soccer Project Association

Re: Va rog, am nevoie urgent de ajutor !!!!!!!

Post by kennyanu »

dai un mesaj si explicai k lumea situatia...streseaza-l...si nu mai face cupe amicale intre ele...dak vezi vreo cupa d 32 atunci poti sa le bagi...spunei si tu c scrie in regulament "mai multe echipe pot fi folosite d la acelasi calc" copiaza paragraful ala din reguli..si dail...spui k asta ati facut voi 3
Revenit :)
aciduzzo
Member of the Soccer Project Association

Post by aciduzzo »

Aspecte de genul asta trebuie rezolvate cu oamenii care se ocupa cu lucruri de genul asta,nu pe forum.
Locked

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”