C ya

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

nefas
Team Manager

C ya

Post by nefas »

avand in vedere ca nu am cum sa ma ocup de joc voi incepe sa imi vand jucatorii cei mai bunni si v-as sfatui sa postati aici reply-uri....o sa ii vand cat pot de ieftin, si.... avand in vedere ca nu ma mai intereseaza de situatia echipei cele 4 milioane se vor duce ... 1 la kenny, 1 la mache (daca esti aproape de faliment) si 2 in alta parte ...
va multumesc mult pt toata aceasta perioada, jocul a fost foarte reusit, am fost al doilea din joc si se pare ca asa se intampla...trece..cum a inceput sa cada si atletico si alte echipe....
in fine.
ideea cu cumparatul meu de jucatori se va pune in practica dupa ce vand ce am mai bun, si as prefera ca jucatorii mei buni (in special romanii) sa ajunga la voi.
scrieti voi aici ce si cum si ... dau eu un reply. cat despre mache, da-mi un privat in sp si vb acolo.
tu vali .... take care...sa duci echipa in A, asa cum vroiai .....
spor la toate si inca odata...mi-a facut placere sa joc acest joc impreuna cu voi... :wink:
Image
Arguing On The Internet Is Like Running In Special Olympics...
Even If You Win You're Still Retarded.
cretzu
Member of the Soccer Project Association

Post by cretzu »

... si io am vrut sa ma las ... da citind acum topicu tau imi dau seama ca e mai trist de cat credeam ... asa ca mai incerc un pic ...
***TITANII *** managed by Cretzu * SIMPLY the BEST *
season 6/7/8/10/12 - 1st in F228/E76/D26/C9/B3 ... 1st romanian in A league !!!
nefas
Team Manager

Post by nefas »

uitati-va prin echipa, ca vad ca nu mere copy paste in porcaria asta de Internet Exploder.
v-as sugera ca luati jucatori ce vor si juca, decat sa nu joace mai bine sa fie ai altora...
Image
Arguing On The Internet Is Like Running In Special Olympics...
Even If You Win You're Still Retarded.
Lyon
Team President

Post by Lyon »

Nah man bafta in continuare...pacat k nu vrei sa mai joci Sp.....
Oricum as vrea si eu un jucator de la u....dak tot dai jucatorii asa....
Lf...Alex de Neef... :? :cry:
Guest

Post by Guest »

sal
daca vinzi as fii interesat de cb aristide vanderibussce
cry5ty
Team Manager

Post by cry5ty »

sorry dar nu eram logat
eu sunt cel interesat de aristide
kennyanu

Post by kennyanu »

nefas...ti-am spus si in prv...iti spun si aici.....imi pare rau k pleci.....pacat k nu ai cui sa ii lasi echipa...la un prieten cv...:(....oricum...succes in cont. poate iti faci alta echipa mai incolo...dak da....sa n anunti
Revenit :)
vassia
Team Manager

Post by vassia »

nefas..... :(....... pacat, mai multe nu are rost sa zic
daca vei dori vreodat sa revii si o incepi de la zero, doar sa spui si ai un juc de la mine la pret special. cred ca si alti vor face la fel, si in felu asta ajungi repede cu un primu 11 puternic ;)
daca poti, ma poate ajuta juc madalin mitrovici, vezi ca 752 mii sunt toti bani de care dispun. daca il pui la vz da si mie un semn.
succes in toate
danbigplayer
Team Board Member

adevarata provocare

Post by danbigplayer »

Imi pare rau cand citesc randurile de mai sus, mai ales cand sunt scrise de catre unul dintre cei mai buni manageri romani din joc, dar daca asta e hotararea definitiva a lui nefas...sa fie cum vrea el si sa aiba bafta in viata de zi cu zi. Totusi....
Stiti care cred eu ca este adevarata provocare (si cel mai greu de realizat) a acestui joc?
Sa ramai in top dupa ce ai ajuns acolo!
Si sa va zic si de ce.
Voi toti, ca si mine, am luat fiecare cate o echipa cu 20-30 de jucatori "verze". Cam 2 sezoane am antrenat de zor, pana s-au plafonat respectivii jucatori plus ce a mai achizitionat fiecare. Am obtinut un 11 relativ competitiv, am mai cumparat 2-3 titulari din banii stransi la ciorap si .... iata cum dupa 3-4 sezoane am ajuns intr-un asa-zis "varf" de performanta pe care l-am putut obtine cu <materialul. avut la dispozitie. OK pana aici. Fiecare cu norocul lui, cu mai multi sau mai putini jucatori peste 80%, mai mult sau mai putin inspirat in alegerea tacticilor in fiecare meci si am ajuns fiecare in varful parabolei. Ce urmeaza? Jucatorii imbatranesc si ne trezim ca o luam la vale, ca e din ce in ce mai greu sa bati adversari cu care altadata nu aveai ce discuta. Si aici vine MAREA PROVOCARE! Sa o iei de la inceput !...bine , nici chiar de la inceputul-inceputului, dar oricum, un ciclu s-a terminat , altul trebuie sa inceapa! Sa ai puterea si stiinta sa-ti menti echipa la nivelul la care ai ajuns (sau mcar sa nu se duca mult in jos!), sa mai poti cumpara alti 10-15 juniori de perspectiva, si inca 10-15 si sa reusesti, din nou, ca in 1-2 sezoane sa-ti faci o alta echipa mai competitiva ca prima!
Scriu toate astea deoarece in aceasta faza am ajuns si eu, sezonul asta. Iata vad cum titularii mei, oameni de baza de 5 sezoane, au ajuns la 30-32 de ani si (pentru ca nu mi-am permis sa-i vand cand a trebuit, la 27-28 de ani) sunt obligat acum sa-i dau gratis sau pe un modic 1EURO!
Si au mai ajuns si altii in faza asta...si unii, cei mai tari, se lupta sa treaca cu brio peste ea! Cred ca cel mai bun exemplu in acest sens este budist. Cel mai vechi manager roman, cel mai bun ( detasat) pana sezonul trecut, sezon in care a inceput "coborarea" pe parabola echipei sale. Ce a facut? S-a luptat si se mai lupta! Intinerire masiva a echipei in intersezonul care a trecut, costuri mari, cadere drastica a spiritului echipei care era (aproape) sa-l coste divizia! ...dar va fi primul dintre noi care va reusi sa-si refaca echipa! Au mai trecut prin faza asta si Alright si Ploiestina si acum revin cu brio in C dupa numai un sezon! Si mai sunt si altii, inclusiv actualii castigatori ai seriei mele care se intorc in B. Si mai urmeaza si altii: Daniy_EL (sper sa revina in B peste doua sezoane!), eu, cretzu (la el cred ca va fi mai usor deoarece sta bine cu cach-ul), ca sa enumerez doar cativa dar mai sunt si altii.
Si de asta mi se pare frumos SP-ul: este ca in realitate! Orice echipa reala are o perioada de reintinerire a lotului...cu consecintele de rigoare! Putini sunt cei care isi pot schimba lotul fara a pierde performanta! Si in realitate si in SP!

In concluzie nu pot decat sa-i urez lui nefas sa-si schimbe hoatararea "definitiva" si sa nu ne lase cu un om de baza mai putin aici in SP, acum cand jocul a devenit o adevarata provocare si totul se complica!

PS. daca totusi nu o face eu cred ca e mai bine sa lase echipa asa cum e acum unui alt manager!
budist

Post by budist »

e pakat ca se lasa tocmai persoana care mi-a zis de acest joc. Orikum viatza reala e mai importanta decat un joc, iar sp are nevoie de timp, care unii nu-l mai au.

In orice caz succes in viatza shi sa mai dai cate o tura pe la noi ;)
I'm A Legend
U Should Take A Picture Of Me
You Should Be Happy To Be In My Presence
I Should Charge U With Fee
ImageImage
mache13
Team Manager

Post by mache13 »

Tot respestul pentru nefas...oricum e pacat ca renunti asa usor.
Daca cumva te vei razgandi(sper) acum sau peste ceva vreme...sa nu-ti faci griji, o sa fim "langa tine",toti manageri de pe forum:)

merci pentru ajutorul financiar, dar mi-am revenit nespus de repede. si chiar daca aveam ceva probleme nu cred ca voi accepta vreun ajutor de la cineva....nu-mi permite orgoliul meu :)

Sper sa ne mai vizitezi deoarece in viitorul apropriat sper sa organizam o intrunire a managerilor din bucuresti.....la un meci de demonstratie sau o adunare ceva.....

@dane cred ca ai pus punctu pe "i" cel mai important in sp este continuitatea care este f greu de realizat.

Ciao nefas
catzu
Coach

Post by catzu »

il vrea si eu pe didane besljia pls cand il pu pe lista ? mil dai pls ?
catzu
Coach

Post by catzu »

sau daca nu un cb pe aristide pls
budist

Post by budist »

se pare ca s-a lasat shi peja, pe langa bull. 2 care au fost de la crearea sp-ului
I'm A Legend
U Should Take A Picture Of Me
You Should Be Happy To Be In My Presence
I Should Charge U With Fee
ImageImage
DonValentino
Team Manager

Post by DonValentino »

imi pare rau k un roman din top s-a lasat d sp
orikum respect nefas pt c ai reusit in sp cat ai jucat

multa bafta!
Forza FC Steaua Valentino !!! :)