PS: si ami au si nerusinarea sa zica ca jucatorul e valabil pana pe 29 si era 30 si nu era dat .
transferuri
Moderator: Romanian Moderators
transferuri
mah parerea mea ca au stricat asti piatza de transferuri cu ultimul update cand se prelungeste la nesfarsit transferul .de ex io am vrut sa iau un jucator (de fapt 3
) care expirau sambata noaptea , au facut aia oferta si dumanica era tot aclo am mai plusat la toti 3 si am crezut ca ii cumpar cand ma uit luni dimineatza tot acolo
la faza asta mi-am retras oferta .Creca e o prostie chestia asta pai il lasi pe unu pe lista de transferuri si pot plusa astia o luna .
PS: si ami au si nerusinarea sa zica ca jucatorul e valabil pana pe 29 si era 30 si nu era dat .
sezon 6 locu 7 in F233
sezon 7 locu 2 in F233
sezon 8 locu 1 in E76 campion
sezon 9 locu 2 in D26
sezon10 locu 13 in C9
sezon11 locu 4 in D25
sezon 7 locu 2 in F233
sezon 8 locu 1 in E76 campion
sezon 9 locu 2 in D26
sezon10 locu 13 in C9
sezon11 locu 4 in D25
da, dar dak cumperi e belea...
eu trebuie sa ma rog de useri k sa imi dea drumul la jucatori acuma....
si incerc sa cumpar doar de la useri din G k astia is incepatori si nu toti isi dau seama despre ce e vb...oricum vor veni zile grele pe piatza de transferuri....s`au cumpit ff mult jucatorii....mai mai k nu mai fac fatza din punct e vedere financiar...
echipa imi imbatraneste...si nu`mi permit sa imi iau altii tineri:(