Este schimbul legal?
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Este schimbul legal?
Sa va spun cum sta treaba...
.. deci am hotarat cu un baiat ... sa imi dea un jucator si eu sa ii dau unu sa fie schimb.!! si sa ii mai dau niste bani... dar akuma ii dete altu mai mult bani decat am oferit eu pe jucator.. daca imi da mie jucatorul...mi-o suspenda echipa?? care stie??

-
- Member of the Soccer Project Association
Pai nu prea are cum sa ti-l mai dea tie...Si nu are ce suspenda,mie nu mi se pare nimic in neregula cu ce vrei sa faci.
Last edited by aciduzzo on Mon Feb 06, 2006 1:56 pm, edited 1 time in total.
cand vrei sa te feresti de situati de genu asta, faci asa: dai suma cu care te-ai inteles cu respectivu, iar juc ii oferi un sal mai marisor decat normal si o prima substantiala, astfel incat daca apar oferte de la alti user, peste oferta ta, ala care iti da juc il lasa sa aleaga din oferte plecand de la a ta. capisi?? si asa te faci cu un juc si cu intelegerea 
de suspendat, mai in masura e aciduzzo sau budist sa iti zica

de suspendat, mai in masura e aciduzzo sau budist sa iti zica
Am si eu o intrebare....crede`ti k dak as schimba acum antrenorul care e de 94% cu un antrenor roman de 76% ar putea sa imi afecteze rezultatul de luni, sau mai bine zis ratingurile jucatorilor....pt k nu vreau sa fac o prostie...am nevoie de parerile voastre....in functie de ele voi lua o hotarare.... 

Bucovina Costisa