eu sunt foarte dezamagit d prostia din capu meu....aveam un traeu usor in cupa si am jucat cu linia a 2-a d fundasi...si am luat bataie la penalty...cu toate k ma invatasem minte sa nu imi iau adversari la misto...
succes romanilor in continuare
socceru a reusit inca o data sa imi dea planurile peste cap. nu mai inteleg nimic. iau bataie total aiurea, si in plus, exact inaintea unor meciuri importante le scad la jucatori cate 2-3 skiluri.
Cele 10 echipe romanesti participante sezonul asta in divizia C au obtinut urmatorul bilant:
Promovari in B : 1 echipa (Titanii lui cretzu - CAMPION! Felicitari!)
Raman in C : 6 echipe (Opereta-Aptul, Allright-allright, AFC Ripensia Iasi-Daniy_EL, Ploiestina-dady20, Budistii-Budist, Progresul Berceni-danbigplayer)
Retrogradeaza in D: 3 echipe (Valontis-vassia,unirea iasi-jordao, F.C. C.B.T.-mercury)
Last edited by danbigplayer on Thu Mar 16, 2006 9:36 am, edited 1 time in total.
mache13 wrote:Se pare ca am promovat in C.7, unde se afla si romanasii
Allright-allright
AFC Ripensia Iasi-Daniy_EL
Ploiestina-dady20
Sa fiti pregatiti baieti, ca vin lansat din spate Serie B scrie pe mine
felicitari
sa stii ca eu is cel mai mare blatuitor, asa ca ai 6p din start de la moi
S3: 2 in F.230 ||S4: 10 in E.77 ||S5: 3 in E.77
S6: 1 in E.77 ||S7: 1 in D.26 ||S8: 2 in C.9 S9: primu roman in B: 13 in B.3
S10: 7 in C.7 || S11: 5 in C.7 ||S12: 15 in C.7
S13: 7 in D.20 ||S14: 15 in D.20 ||S15: 1 in E.59
si se pare Dane k nu e de ajuns sa ne intalnim in finala cupei Romaniei ne vom intalni si in campionat in sezonul ce urmeaza, oricum ma simt mai bine stiind k nu sunt singurul roman din C9
maryuz wrote:Eu nu inteleg o chestie...Se incepe noul sezon si eu am team spiritul tot 0...Parca se incepea din nou de la 90% la inceperea unui nou campionat...
... la inceputul fiecarui sezon team spiritul scade cu 10% din cat ai avut ... e simplu
***TITANII *** managed by Cretzu * SIMPLY the BEST *
season 6/7/8/10/12 - 1st in F228/E76/D26/C9/B3 ... 1st romanian in A league !!!