ajutor asezare

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Post Reply
xander_sad@yahoo.com

ajutor asezare

Post by xander_sad@yahoo.com »

as avea nevoie de ajutor.Am echipa buna zic eu dar nu gasesc asezarea perfecta.Am jucatori cu calitate 85-87% si nu inteleg de ce nu am ratinguri mai mari.De ex,unul care are jucatori numai de 75% are ratinguri mai mari ca mine.Va rog uitati-va pe echipa mea,AS Galacticii din Navodari si dati-mi o sugestie ce ar trebui sa fac ptr ca sunt la retrogradare.Si sincer eu zic k echipa mea nu este de liga F.Astept ajutorul vostru
xander_sad

Re: ajutor asezare

Post by xander_sad »

xander_sad@yahoo.com wrote:as avea nevoie de ajutor.Am echipa buna zic eu dar nu gasesc asezarea perfecta.Am jucatori cu calitate 85-87% si nu inteleg de ce nu am ratinguri mai mari.De ex,unul care are jucatori numai de 75% are ratinguri mai mari ca mine.Va rog uitati-va pe echipa mea,AS Galacticii din Navodari si dati-mi o sugestie ce ar trebui sa fac ptr ca sunt la retrogradare.Si sincer eu zic k echipa mea nu este de liga F.Astept ajutorul vostru
Lyon
Team President

Post by Lyon »

Ai echipa buna, dar.....uita`te la conditia jucatorilor tai... :wink: au conditie ff slaba si de aceea scot ratinguri asa mici, incearca sa le cresti conditia.....nu mai juca amicale sambata si duminica....si nici in restul zilelor pt un timp, foloseste`i doar in campionat si atat...pana vor ajunge din nou la conditie 100% si atunci o sa ai succes garantat pt k intr`adevar ai echipa buna :wink:
Bucovina Costisa
xander_sad

conditie

Post by xander_sad »

dar amicalele daca le joc cu rezervele tot influenteaza conditia jucatorilor mei oare?Adica influenteaza si conditia titularilor?
xander_sad

neprezentare

Post by xander_sad »

am o intrebare.Daca nu ma mai prezint la meciurile amicale imi influenteaza negativ cu ceva la echipa in afara de satisfactia fanilor si spiritul echipei?
Lyon
Team President

Post by Lyon »

Nu poti sa nu te prezinti la amicale, si dak nu joci cu titularii in amicale nu`i nimik, dar le va scadea moralul, sfatul meu e sa renunti la amicale in urmatoarea saptamana sau chiar urm 2 saptamani pana isi revin titularii... :wink: si cand mai joci amicale joaca cu conditie si stil 0 pt k le scade mai putin din conditie....eu te`as sfatui sa joci si in Liga asa urmatoarele 5 etape sau 6, pt k dupa aia o sa te redresezi tu :wink:
Bucovina Costisa
xander_sad

amicale

Post by xander_sad »

chestia e ca am cupe amicale in care trebuie sa joc.Daca nu aliniez 7 jucatori de camp ,iau bataie automat cu 3-0 nu?Asa intentionez sa fac in amicalele pe care le am programate.
Ar fi ok sa nu aliniez 7 jucatori in amicale?
Good Thor
Member of the Soccer Project Association

Post by Good Thor »

Degeaba ... oricum se aliniaza automat 11 jucatori ... indiferent cati jucatori ai aliniat ... jocul (antrenorul) iti baga jucatori pe posturile "vacante" :roll:
Daca-i judeci pe oameni, nu mai ai timp sa-i respecti.
DonValentino
Team Manager

Post by DonValentino »

si vezi p SPMT c ordine individuale s-ar potrivi juctorilor tai k am vzt k joci ku normal la toti. l creshte prestatia d la ordinele individuale.
d asemenea incerca sa-ti creshti spiritul ekipei k e mic rau... :wink:
Forza FC Steaua Valentino !!! :)
xander_sad

spmt

Post by xander_sad »

da si mie un link la SPMT sau zi adresa completa.
Le-ar creste conditia jucatorilor mei daca nu ii folosesc ptr un timp,sa zicem 4-5 zile?
DonValentino
Team Manager

Post by DonValentino »

uite d aici poti sa downloadezi SPMT http://www.spmt.sohosted.com/download.php
conditia jucatorilor creste ku aprox 15 p zi. sau kiar exact ku 15 nush sigur. asta dak nu joci ku ei...
Forza FC Steaua Valentino !!! :)
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”