ajutor asezare
Moderator: Romanian Moderators
ajutor asezare
as avea nevoie de ajutor.Am echipa buna zic eu dar nu gasesc asezarea perfecta.Am jucatori cu calitate 85-87% si nu inteleg de ce nu am ratinguri mai mari.De ex,unul care are jucatori numai de 75% are ratinguri mai mari ca mine.Va rog uitati-va pe echipa mea,AS Galacticii din Navodari si dati-mi o sugestie ce ar trebui sa fac ptr ca sunt la retrogradare.Si sincer eu zic k echipa mea nu este de liga F.Astept ajutorul vostru
Re: ajutor asezare
xander_sad@yahoo.com wrote:as avea nevoie de ajutor.Am echipa buna zic eu dar nu gasesc asezarea perfecta.Am jucatori cu calitate 85-87% si nu inteleg de ce nu am ratinguri mai mari.De ex,unul care are jucatori numai de 75% are ratinguri mai mari ca mine.Va rog uitati-va pe echipa mea,AS Galacticii din Navodari si dati-mi o sugestie ce ar trebui sa fac ptr ca sunt la retrogradare.Si sincer eu zic k echipa mea nu este de liga F.Astept ajutorul vostru
Ai echipa buna, dar.....uita`te la conditia jucatorilor tai...
au conditie ff slaba si de aceea scot ratinguri asa mici, incearca sa le cresti conditia.....nu mai juca amicale sambata si duminica....si nici in restul zilelor pt un timp, foloseste`i doar in campionat si atat...pana vor ajunge din nou la conditie 100% si atunci o sa ai succes garantat pt k intr`adevar ai echipa buna 

Bucovina Costisa
neprezentare
am o intrebare.Daca nu ma mai prezint la meciurile amicale imi influenteaza negativ cu ceva la echipa in afara de satisfactia fanilor si spiritul echipei?
Nu poti sa nu te prezinti la amicale, si dak nu joci cu titularii in amicale nu`i nimik, dar le va scadea moralul, sfatul meu e sa renunti la amicale in urmatoarea saptamana sau chiar urm 2 saptamani pana isi revin titularii...
si cand mai joci amicale joaca cu conditie si stil 0 pt k le scade mai putin din conditie....eu te`as sfatui sa joci si in Liga asa urmatoarele 5 etape sau 6, pt k dupa aia o sa te redresezi tu 

Bucovina Costisa
-
- Team Manager
-
- Team Manager
uite d aici poti sa downloadezi SPMT http://www.spmt.sohosted.com/download.php
conditia jucatorilor creste ku aprox 15 p zi. sau kiar exact ku 15 nush sigur. asta dak nu joci ku ei...
conditia jucatorilor creste ku aprox 15 p zi. sau kiar exact ku 15 nush sigur. asta dak nu joci ku ei...
Forza FC Steaua Valentino !!!