In joc la sectiunea Ajutor => Personal - Asistent se spune despre el ca iti ia treburile urgente cat timp esti in vacanta:
"Asistentul: Toată lumea are nevoie de o vacanţă. Când eşti în vacanţă câteva din treburile urgente vor fi luate de asistent. Un asistent bun nu va uita niciodată să reamintească de reînoirea contractelor şi se va ocupa de transferuri în cel mai bun mod posibil."
Care`i treaba cu vacanta asta si cum se poate lua??
Care imi raspunde si mie la o intrebare?
Moderator: Romanian Moderators
De luat se ia simplu: Manager-Profil-Vacanta. Cand esti plecat p o perioada mai lunga d timp k sa nu ramai fara cont il lasi p asistent sa se ocupe d echipa selectand vacanta, dar nu este garantat k asistentu va reusi sa fak tot c e mai bine ptr echipa. Eu unu am patit'o. Mi'am furato d la echipe care nu aveau nici o treaba

Totusi Gonzy,daca ai echipa buna si ai norocul sa fii ferit de accidentari,poti sa ai rezultate bune...Principalul e ce se spunea si in mesajele anterioare....faptul ca nu iti sterge echipa
Mai bine RAPIDIST decat sa fiu stelist/mai bine GIULESTEAN decat sa fiu oltean/mai bine CFR-ist decat securist/mai bine MORT decat dinamovist