la inca 1000 de locuri nu tii se mai da o pancarda?

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Post Reply
ajutor

la inca 1000 de locuri nu tii se mai da o pancarda?

Post by ajutor »

mi-am construit 1000 de locuri, dar nu mi-au dat inca o pancarda! de ce?
kennyanuvip
Team Manager

Re: la inca 1000 de locuri nu tii se mai da o pancarda?

Post by kennyanuvip »

ajutor wrote:mi-am construit 1000 de locuri, dar nu mi-au dat inca o pancarda! de ce?
la inceput ai avut 4000 de locuri si ai avut 5 panouri ... dak ai pus ink 1000 de locuri inseamna k ai 5000 de locuri si ramai tot cu 5 panouri ... doar de acum in colo cand vei mai pune locuri iti va da ...

Ex:
-pui 1000 locuri iti da 1 panou
-pui 5000 locuri iti da 5 panouri

Sper k ai inteles :wink:
Sezonu' 1 - Locu' 1 in G 622
Sezonu' 2/3 - Locu' 5/1 in F 208
Sezonu' 4 - Locu' 2 in E 70
Sezonu' 5/6 - Locu' 10/13 in D 24(retrogadarea se datoreaza timpului petrecut alaturi de echipa..foarte putin)
Good Thor
Member of the Soccer Project Association

Post by Good Thor »

Eu catre omul care cere ajutor ... de ce nu citesti forumul ? ... de ce nu citesti subiectele sticky ?

Uite ce scrie in Ghidul Incepatorului scris de Budist
Panouri Publicitare: O sa aduca o groaza de bani, ofertele se schimba de la o zi la alta, asha ca nu va grabitzi sa acceptatzi orice oferta.
Stadionul standard de 4000 de locuri are spatiu de 5 panouri, dupaia vine cate un panou pe 1000 de locuri pana la 10000 de locuri (10 panouri). Dupa aceea vine un panou la 2000 de locuri.
Good Bye :wink:
Daca-i judeci pe oameni, nu mai ai timp sa-i respecti.
Gonzy
Team Manager

Post by Gonzy »

Good Thor wrote:Eu catre omul care cere ajutor ... de ce nu citesti forumul ? ... de ce nu citesti subiectele sticky ?

Uite ce scrie in Ghidul Incepatorului scris de Budist
Panouri Publicitare: O sa aduca o groaza de bani, ofertele se schimba de la o zi la alta, asha ca nu va grabitzi sa acceptatzi orice oferta.
Stadionul standard de 4000 de locuri are spatiu de 5 panouri, dupaia vine cate un panou pe 1000 de locuri pana la 10000 de locuri (10 panouri). Dupa aceea vine un panou la 2000 de locuri.
Good Bye :wink:
referitor la ce a zis budist chiar azi am prins o pancarda care a oferit 160.000,00 am facut bine ca am tinut o pancarda goala ca rezerva.
Europa STEAUA !
Romania STEAUA !
Oriunde STEAUA !
CAMPIONII din GHENCEEA !!!
ok

Multam`

Post by ok »

:D , am inteles. Multumesc pentru informatie!Multa bafta in competitie!
UltrasKaka
Assistant Coach

Post by UltrasKaka »

as ruga sa mi se spuna si mie cate : parcari , toalete si baruri imi trebuiesc la 7000 de locuri,ca mie nu`mi merge programul ala....
Poli Timisoara Unica Iubire !
FC Ultranativ
suporteru_1st
Team Manager

Post by suporteru_1st »

UltrasKaka wrote:as ruga sa mi se spuna si mie cate : parcari , toalete si baruri imi trebuiesc la 7000 de locuri,ca mie nu`mi merge programul ala....
despre ce program e vorba???
cat despre parcari si restu eu le-am pus de la sine, am asteptat o perioada apoi am marit numarul lor
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”