O intrebare k sa se stie
Moderator: Romanian Moderators
O intrebare k sa se stie
Jucatorii ajung la performanta maxima la o anumita varsta sau asha sunt mai prosti cei care se plafoneaza la toate calitatile chiar dak au calitate globala mare(peste 72% in cazul meu, varsta 18 ani), el joaca doar 30shi ceva pe meci maxim 40. Deoarece am jucatori care au calitate globala de 70 shi joaca de 55-59.
Poate cine va sa ma lamureasca cum e cu faza asta?
pls, mersi, bye
fortza steaua
Poate cine va sa ma lamureasca cum e cu faza asta?
pls, mersi, bye
fortza steaua
Fara discriminare
aaa. DA ce sa zic. Am observat k tu esti cu toate raspunsurile pe aici shi nu vad de ce nu mi-ai spune shi mie. Cine stie la cati stelisti ai mai raspuns shi inainte ; nu cred k dak mai rasp. la unu' ai sa patesti ceva.
Eu nu sunt anti-adversari, imi place fotbalul pe gazon nu intre suporteri sau conducerea cluburilor;
Mai pot sa-ti spun k am trait cu sufletul la gura meciurile rapidului si ale stelei in cupa uefa
Sunt stelist doar pt k imi place fotbalul shi la un moment dat a trebuit sa aleg o echipa shi aia a fost steaua insa nu inseamna k fac parte din suporterii "ultras" ai stelei.
Shi este adevarat k rapid merita titlul anul acesta. dar asta e; finalul de campionat sa jucat intre conducerea cluburilor shi era normal sa castige becali k are mai multi bani shi mai multa "influenta"; Intelegi tu ce vrei prin asta
Oricum eu cred k merit sa-mi raspunzi chiar dak sunt "stelist".
E decizia ta , ms k ai citit.
bye.
Eu nu sunt anti-adversari, imi place fotbalul pe gazon nu intre suporteri sau conducerea cluburilor;
Mai pot sa-ti spun k am trait cu sufletul la gura meciurile rapidului si ale stelei in cupa uefa

Sunt stelist doar pt k imi place fotbalul shi la un moment dat a trebuit sa aleg o echipa shi aia a fost steaua insa nu inseamna k fac parte din suporterii "ultras" ai stelei.
Shi este adevarat k rapid merita titlul anul acesta. dar asta e; finalul de campionat sa jucat intre conducerea cluburilor shi era normal sa castige becali k are mai multi bani shi mai multa "influenta"; Intelegi tu ce vrei prin asta

Oricum eu cred k merit sa-mi raspunzi chiar dak sunt "stelist".
E decizia ta , ms k ai citit.
bye.
-
- Coach
Bai Thor tu cand ai de gand sa te linistesti?? Parca era vorba sa nu se mai vorbeasca pe forumul asta despre echipe din Divizia A.Good Thor wrote:Stai asa sa iti raspunda un stelist foarte destept ... ca Becali![]()
![]()
![]()
![]()
PS: Am iesit la "pensie"![]()
![]()
![]()
![]()
PPS: Sunt rapidist![]()
![]()
![]()
![]()
Sau vrei sa incepi iar?
Europa STEAUA !
Romania STEAUA !
Oriunde STEAUA !
CAMPIONII din GHENCEEA !!!
Romania STEAUA !
Oriunde STEAUA !
CAMPIONII din GHENCEEA !!!
-
- Coach
Re: precizare
God thor wrote:am uitat sa spun k au cond shi moral ; au toate conditiile necesare dar nu joaca la nivel macar normal
poate nu-i pui pe posturile lor si ii pui sa joace altceva decat joaca ei?

nu ma ronaldinho. Cerdema k am ceva experienta din jocu asta si stiu ce am de facut cu jucatorii doar k am 1 jucator care e asa cum am zis eu shi nu joaca - ; am mai avut asa o situatie dar ala dupa o perioada a inceput sa joace bine , ba chiar foarte bine.Ronaldinho wrote:God thor wrote:am uitat sa spun k au cond shi moral ; au toate conditiile necesare dar nu joaca la nivel macar normal
poate nu-i pui pe posturile lor si ii pui sa joace altceva decat joaca ei?
Intrebare principala era alta: Exista o anumita varsta pt. fiecare jucator cand acesta isi atinge performanta maxima pe meci?
k sa ma lamuresc daca asta e motivu pt care nu joaca bine, k alt motiv nu stiu. (m-am gandit la asta pt k am mai auzit pe la cineva de pe aici k jucatorii cand au "x" ani isi ating performanta maxima pe meci)
-
- Member of the Soccer Project Association
da exista. jucatorii de camp joaca cel mai bine dupa 22 d ani..sau cv in genu...iar portarii joaca mai bine knd sunt mai "batrani" d la 25-26 incolo...cam asa cv
Revenit 

ok. Mersi fain de raspunsuri. E posibil sa fie asta deoarece jucatorul acesta are 18 ani , e plafonat de tot, acum are 67% shi a jucat maxim 33.kennyanu wrote:da exista. jucatorii de camp joaca cel mai bine dupa 22 d ani..sau cv in genu...iar portarii joaca mai bine knd sunt mai "batrani" d la 25-26 incolo...cam asa cv
Dak il vand poate ies mai bine shi imi caut alta rezerva de atacant dreapta, k asta era rezerva de atacant dreapta

Adik a 3-a rezerva, a, shi scuze eu nu am observat da ia cam scazut moralul

oricum mersi de sfaturi.
bye
bafta
Apropo echipa mea e FC Steaua Bucharest 2006 (sa trageti o privire pe la jucatori - cred k am vreo 4 exemplare super bune shi la un pret rezonabli m-as putea desparti de ei(jucatorii)).
De exemple:
Vlad Muntianu - LM - 79%calitate globala - 60 cea mai buna performanta - plafonat doar la pase. take a look.
bye
din nou scuze pt. flood