O intrebare k sa se stie

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Post Reply
cercel_jr

O intrebare k sa se stie

Post by cercel_jr »

Jucatorii ajung la performanta maxima la o anumita varsta sau asha sunt mai prosti cei care se plafoneaza la toate calitatile chiar dak au calitate globala mare(peste 72% in cazul meu, varsta 18 ani), el joaca doar 30shi ceva pe meci maxim 40. Deoarece am jucatori care au calitate globala de 70 shi joaca de 55-59.
Poate cine va sa ma lamureasca cum e cu faza asta?
pls, mersi, bye
fortza steaua
Good Thor
Member of the Soccer Project Association

Post by Good Thor »

Stai asa sa iti raspunda un stelist foarte destept ... ca Becali :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

PS: Am iesit la "pensie" :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

PPS: Sunt rapidist 8) 8) 8) 8) 8)
Daca-i judeci pe oameni, nu mai ai timp sa-i respecti.
God thor

Fara discriminare

Post by God thor »

aaa. DA ce sa zic. Am observat k tu esti cu toate raspunsurile pe aici shi nu vad de ce nu mi-ai spune shi mie. Cine stie la cati stelisti ai mai raspuns shi inainte ; nu cred k dak mai rasp. la unu' ai sa patesti ceva.
Eu nu sunt anti-adversari, imi place fotbalul pe gazon nu intre suporteri sau conducerea cluburilor;
Mai pot sa-ti spun k am trait cu sufletul la gura meciurile rapidului si ale stelei in cupa uefa :shock: :o
Sunt stelist doar pt k imi place fotbalul shi la un moment dat a trebuit sa aleg o echipa shi aia a fost steaua insa nu inseamna k fac parte din suporterii "ultras" ai stelei.
Shi este adevarat k rapid merita titlul anul acesta. dar asta e; finalul de campionat sa jucat intre conducerea cluburilor shi era normal sa castige becali k are mai multi bani shi mai multa "influenta"; Intelegi tu ce vrei prin asta :twisted: :lol:
Oricum eu cred k merit sa-mi raspunzi chiar dak sunt "stelist".
E decizia ta , ms k ai citit.
bye.
Ronaldinho
Coach

Post by Ronaldinho »

poti a ai calitatea si 80 daca conditia sau moralu e varza :lol:
Image
God thor

precizare

Post by God thor »

am uitat sa spun k au cond shi moral ; au toate conditiile necesare dar nu joaca la nivel macar normal
Gonzy
Team Manager

Post by Gonzy »

Good Thor wrote:Stai asa sa iti raspunda un stelist foarte destept ... ca Becali :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

PS: Am iesit la "pensie" :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

PPS: Sunt rapidist 8) 8) 8) 8) 8)
Bai Thor tu cand ai de gand sa te linistesti?? Parca era vorba sa nu se mai vorbeasca pe forumul asta despre echipe din Divizia A.
Sau vrei sa incepi iar?
Europa STEAUA !
Romania STEAUA !
Oriunde STEAUA !
CAMPIONII din GHENCEEA !!!
Ronaldinho
Coach

Re: precizare

Post by Ronaldinho »

God thor wrote:am uitat sa spun k au cond shi moral ; au toate conditiile necesare dar nu joaca la nivel macar normal

poate nu-i pui pe posturile lor si ii pui sa joace altceva decat joaca ei? :?:
Image
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Ronaldinho wrote:
God thor wrote:am uitat sa spun k au cond shi moral ; au toate conditiile necesare dar nu joaca la nivel macar normal

poate nu-i pui pe posturile lor si ii pui sa joace altceva decat joaca ei? :?:
nu ma ronaldinho. Cerdema k am ceva experienta din jocu asta si stiu ce am de facut cu jucatorii doar k am 1 jucator care e asa cum am zis eu shi nu joaca - ; am mai avut asa o situatie dar ala dupa o perioada a inceput sa joace bine , ba chiar foarte bine.
Intrebare principala era alta: Exista o anumita varsta pt. fiecare jucator cand acesta isi atinge performanta maxima pe meci?
k sa ma lamuresc daca asta e motivu pt care nu joaca bine, k alt motiv nu stiu. (m-am gandit la asta pt k am mai auzit pe la cineva de pe aici k jucatorii cand au "x" ani isi ating performanta maxima pe meci)
kennyanu
Member of the Soccer Project Association

Post by kennyanu »

da exista. jucatorii de camp joaca cel mai bine dupa 22 d ani..sau cv in genu...iar portarii joaca mai bine knd sunt mai "batrani" d la 25-26 incolo...cam asa cv
Revenit :)
cercel_jr

Post by cercel_jr »

kennyanu wrote:da exista. jucatorii de camp joaca cel mai bine dupa 22 d ani..sau cv in genu...iar portarii joaca mai bine knd sunt mai "batrani" d la 25-26 incolo...cam asa cv
ok. Mersi fain de raspunsuri. E posibil sa fie asta deoarece jucatorul acesta are 18 ani , e plafonat de tot, acum are 67% shi a jucat maxim 33.
Dak il vand poate ies mai bine shi imi caut alta rezerva de atacant dreapta, k asta era rezerva de atacant dreapta :D
Adik a 3-a rezerva, a, shi scuze eu nu am observat da ia cam scazut moralul :roll: :cry: k am vazut k nu joaca l-am lasat mai la o parte.
oricum mersi de sfaturi.
bye
bafta
Apropo echipa mea e FC Steaua Bucharest 2006 (sa trageti o privire pe la jucatori - cred k am vreo 4 exemplare super bune shi la un pret rezonabli m-as putea desparti de ei(jucatorii)).
De exemple:
Vlad Muntianu - LM - 79%calitate globala - 60 cea mai buna performanta - plafonat doar la pase. take a look.
bye
din nou scuze pt. flood :lol:
cercel_jr

Scuze

Post by cercel_jr »

Tot eu, Scuze jucatorul ala de mai sus e plafonat doar la viziune. La restu se mai antreneaza.
dak sunteti interesati il dau doar unui manager roman care poate ajunge departe. Cine are nevoie sa ma contecteze, manager: cyp
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”