despre consiliu???????
Moderator: Romanian Moderators
despre consiliu???????
am cumparat vreo 11 jucatori si acum nu mai pot pt ca parerea consiliului este ca am destui...am concediat unul, ca sa pot cumpara altul mai bun, dar degeaba...ma tine asa de 10 zile...ce sa fac?..am nevoie sa mai fac bani...sfat va rog
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: despre consiliu???????
vinde jucatori...ai voie maxim 35d jucatori +10d la tineret...parca asa e...nu thor?....deci...concediaza..nu ai c face cu 35 d jucatori...pastreaza 28..lemdelem wrote:am cumparat vreo 11 jucatori si acum nu mai pot pt ca parerea consiliului este ca am destui...am concediat unul, ca sa pot cumpara altul mai bun, dar degeaba...ma tine asa de 10 zile...ce sa fac?..am nevoie sa mai fac bani...sfat va rog
Revenit 

35
pai eu am 35 de jucatori - am 3 echipe- una cu care joc in liga, una in amicale importante pt. mine shi una pt. meciuri neimportante.
Dar am aflat k salariile lor trebui sa fie foarte mari dak ei au crescut pe la 80% asha k o sa renunt la o echipa de rezerve. O sa-i vand shi fac un ban cinstit shi mai construiesc niste locuri la stadion sa mai iasa banul.
k am cativa jucatori care vor trece cu bine de 80% shi adunate salariile iese o suma destul de mare fata de cea de la inceputul jocului, dar asta e. Tre' sa ai stadion mare shi multi suporteri k sa supravietuiesti.
Sper sa promovez inF, am stat 2 sezoane in g shi am facut echipa destul de bunicik shi cred k pot cel putin sa nu retrogradez.
k am observat k acolo saunt multe echipe mai slabe k a mea.
ok, bye , k iar ii dau cu flood.
Dar am aflat k salariile lor trebui sa fie foarte mari dak ei au crescut pe la 80% asha k o sa renunt la o echipa de rezerve. O sa-i vand shi fac un ban cinstit shi mai construiesc niste locuri la stadion sa mai iasa banul.

Sper sa promovez inF, am stat 2 sezoane in g shi am facut echipa destul de bunicik shi cred k pot cel putin sa nu retrogradez.

ok, bye , k iar ii dau cu flood.