Golgheteri

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Post Reply
kennyanu
Member of the Soccer Project Association

Golgheteri

Post by kennyanu »

ma gandeam asa...k fapt divers...golgheterii nu iau nici un premiu?? ar trebui sa ia si ei cv...doar nu inscriu d pomana...mai ales ala din cupa sa ia cv k lumea :D....adik golgheteru din A sa ia 50.000 si echipa d kre apartine 50.000. golgheteru cupei...dublu...sau cv in genu...
Revenit :)
cercel_jr

ok

Post by cercel_jr »

DAp. Sunt total de acord cu tine dar cred k premiul ar trebui sa fie ceva mai mare.
Eu as zice un 500.000 pentru golgheter in cupaSP
400.000 golgheter in divizia A
Shi premiul in restul diviziilor sa scada de la o divizie la alta.
Eu as mai premia jucatorul care a dat cele mai multe goluri pe tot sezonul de liga + golurile din cupele amicale din timpul acelui sezon
Ar fi o problema si anume acea k unii manageri pot sa se lase batuti(chiar dak au echipa buna) in cupe amicale private pt a favoriza anumite echipe(jucatori) (desigur acest fapt nu poate fi controlat).
Dar sa nu se arate clasamentul acesta total al golurilor decat la mijlocul sezonului shi la sfarsit (cand se da premiul)
Ar trebui un premiu mare sa zicem : --->>> 1 milion?! :lol: :shock:
Desigur aceste premii sa intre la bugetul clubului :twisted: . (k jucatorul ce face cu ei :?: :?: :?: )
cercel_jr

ok

Post by cercel_jr »

A da am iutat sper sa promovez in F. M-am plictisit de G (sunt echipe destul de slabe - dar divizia mea e grea :lol: :wink: )

http://www.steaua.com/images/crest2.gif
FORTZA STEAUA[/url]
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”