despre publicul de la stadion....
Moderator: Romanian Moderators
despre publicul de la stadion....
daca sunt mai multi suporteri pe stadion, echipa joaca mai bine?
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: nop
e bine sa ai mereu stadionu plin...d aia s numeste meci aksa...ai avantajul suporterilor...d fapt...cred k asta ar consta avantaju aksa....thor..ia pune p global....avantaju echipei c joaca aksa sa depinda d suporteri...dak stadionu e juma...sa nu aiba acelasi bonus
..intelegi?

Revenit 

-
ok
Da. Se pare k ai dreptate kenny. Bv.
Nu mia trecut prin cap chestia cu avantaj acasa. Se pare k doar de asta e pus acolo, alta menire nu cred k are. Am observat shi eu la organizarea unei cupe amicale este avantaj acasa sau nu...
Se pare k nu stiu chiar totul despre jocu' asta
. mai am de studiat.
Bafta

Nu mia trecut prin cap chestia cu avantaj acasa. Se pare k doar de asta e pus acolo, alta menire nu cred k are. Am observat shi eu la organizarea unei cupe amicale este avantaj acasa sau nu...
Se pare k nu stiu chiar totul despre jocu' asta

Bafta

-
Re: nop
Numai in anumite situatii suporterii influenteaza meciurile de acasa ... cum ar fi in cupele amicale care au setate avantaj de acasa ... in liga nu este intotdeauna este asa ... se pare ca influenteaza si pozitia in clasamentkennyanu wrote:e bine sa ai mereu stadionu plin...d aia s numeste meci aksa...ai avantajul suporterilor...d fapt...cred k asta ar consta avantaju aksa....thor..ia pune p global....avantaju echipei c joaca aksa sa depinda d suporteri...dak stadionu e juma...sa nu aiba acelasi bonus..intelegi?

Daca-i judeci pe oameni, nu mai ai timp sa-i respecti.
-
- Coach