echipa!! BUGET!!
Moderator: Romanian Moderators
-
napoleonard
echipa!! BUGET!!
am si eu o intrebare....la inceput de sezon consiliul iti da ceva buget? nu mai am baniiiiiiiiii!!! 
-
kennyanu
- Member of the Soccer Project Association
Re: echipa!! BUGET!!
=))..s mai intampla ma sa t dea si cu bani putini....p mine ma dat cu 1.5mil...p un tov cu 4mil..iar p fracsu cu 900 knapoleonard wrote:am si eu o intrebare....la inceput de sezon consiliul iti da ceva buget? nu mai am baniiiiiiiiii!!!
Revenit 
-
Guest
=))..s mai intampla ma sa t dea si cu bani putini....p mine ma dat cu 1.5mil...p un tov cu 4mil..iar p fracsu cu 900 k
))[/quote]
si io am primit 1,5 mil...da s-au dus pe beutura
, si eram curios daca sezonu urmator mai primesc ceva....as mai bea ceva cu jucatorii.... 
si io am primit 1,5 mil...da s-au dus pe beutura
-
cercel_jr
- Member of the Soccer Project Association
si io am primit 1,5 mil...da s-au dus pe beuturaAnonymous wrote:=))..s mai intampla ma sa t dea si cu bani putini....p mine ma dat cu 1.5mil...p un tov cu 4mil..iar p fracsu cu 900 k))
NU. Nu mai primesti nimic la inceput de sezon.
Primesti bani doar dak esti in primii 5 in liga.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
ti-a dat bani puti ptr ca ai avut bani investiti in stadion de catre cealalta echipa asa ma gandesc io mie mi-a dat 3 mil dar nu aveam nimic facut in stadion si cand am inceput sa investesc am ramas fara baniTara wrote:Auziti, eu cand am luat echipa de ce mi-a dat 600.000 buget??![]()
Last edited by TigRuL on Sat Jul 08, 2006 8:02 pm, edited 1 time in total.
Istoria a fost scrisa cu litere rosalbastre... Forzza Steaua
.
.-
napoleonard
[/quote]
...pai si cu ce mai platesc salariile la jucatori...?
am investit in stadion si nu mai prea am bani...si daca sezonu viitor vreau sa atac promovarea cu ce draq imi cumpar jucatori???...adica scrie faliment?!?!

am investit in stadion si nu mai prea am bani...si daca sezonu viitor vreau sa atac promovarea cu ce draq imi cumpar jucatori???...adica scrie faliment?!?!
-
Guest
cercel_jr wrote:si io am primit 1,5 mil...da s-au dus pe beuturaAnonymous wrote:=))..s mai intampla ma sa t dea si cu bani putini....p mine ma dat cu 1.5mil...p un tov cu 4mil..iar p fracsu cu 900 k))
, si eram curios daca sezonu urmator mai primesc ceva....as mai bea ceva cu jucatorii....
napoleonard wrote:NU. Nu mai primesti nimic la inceput de sezon.
faci imprumut la banca sau scoti uni jucatori la vanzare si cumperi alti ... mai putini si mai buni
Istoria a fost scrisa cu litere rosalbastre... Forzza Steaua
.
.