nedumerire

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Post Reply
bogstar

nedumerire

Post by bogstar »

Salutare! Initial m-am bucurat ca intregesc numarul echipelor romanesti care nutresc spre diviziile superioare, dar, cand s-a facut repartizarea de la divizia G catre divizia F, am constatat ca echipa mea BOGSTAR avea calitate mai scazuta........., satisfactia fanilor mai scazuta............, jucatorii mai "suparati".............., reclame nu mai vin ca inainte......... etc. Sa-mi spuna cineva, ce se intampla? Multumesc anticipat!!!!!!!
nosferatul
Team Manager

Re: nedumerire

Post by nosferatul »

bogstar wrote:Salutare! Initial m-am bucurat ca intregesc numarul echipelor romanesti care nutresc spre diviziile superioare, dar, cand s-a facut repartizarea de la divizia G catre divizia F, am constatat ca echipa mea BOGSTAR avea calitate mai scazuta........., satisfactia fanilor mai scazuta............, jucatorii mai "suparati".............., reclame nu mai vin ca inainte......... etc. Sa-mi spuna cineva, ce se intampla? Multumesc anticipat!!!!!!!
citeste regulamentul si ai sa vezi ca la inceputul fiecarui sezon echipelor li se scade un anumit procent din spirit.
"Singura garantie in viata este aceea ca nu vei beneficia niciodata de pe urma propriei asigurari de viata"
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”