Logo-uri La Comanda *New Models* By Jupan[3l]u
Moderator: Romanian Moderators
-
- Groundsman
-
- Member of the Soccer Project Association
-
- Groundsman
pai ce sa-ti zic?nu vreau sa fiu prea pretentios sau sa-ti cer imposibilul.clubul meu se numeste deportivo alkantar.asta i emblema deportivo la coruna:http://img301.imageshack.us/img301/763/ ... esttb2.gif
daca s-ar putea as vrea ca steagul ala triunghiular sa fie negru( acum e alb) crucea sa fie rosie(acum e violet).poti sa stergi coroana( aia de pe cruce) sau las-o acolo cum e mai usor.linia aia oblica( aia subtire albastra po-ti s-o stergi.( sau daca poti sa o lasi fa-o albastru inchis).bun acum problema cea mai grea e scrisul. cercul pe care acum scrie "real club deportivo la coruna" ramane asa alb. principal i sa stergi numele "deportivo la coruna " de pe el.daca nu se poate sterge mai bine stergi cercul cu totul.daca poti sa-l stergi foarte bine.ar fi excelent daca ai reusi sa scrii Deportivo Alkantar in loc dar multi mi-au spus ca e foarte greu sa curbezi scrisul. asa ca e bine si daca montezi toate emblema pe un fundal dreptunghiular si dedesupt de stema ( pe dreptunghi)sa scrii numele.ok. asta sunt fanteziile mele.nu stiu cat sunt de realizabile asa ca si daca nu reusesti am incredere in imaginatia ta. fa -o cum te pricepi mai bine. ms mult anticipat
scrisul negru ingrosat.
)
daca s-ar putea as vrea ca steagul ala triunghiular sa fie negru( acum e alb) crucea sa fie rosie(acum e violet).poti sa stergi coroana( aia de pe cruce) sau las-o acolo cum e mai usor.linia aia oblica( aia subtire albastra po-ti s-o stergi.( sau daca poti sa o lasi fa-o albastru inchis).bun acum problema cea mai grea e scrisul. cercul pe care acum scrie "real club deportivo la coruna" ramane asa alb. principal i sa stergi numele "deportivo la coruna " de pe el.daca nu se poate sterge mai bine stergi cercul cu totul.daca poti sa-l stergi foarte bine.ar fi excelent daca ai reusi sa scrii Deportivo Alkantar in loc dar multi mi-au spus ca e foarte greu sa curbezi scrisul. asa ca e bine si daca montezi toate emblema pe un fundal dreptunghiular si dedesupt de stema ( pe dreptunghi)sa scrii numele.ok. asta sunt fanteziile mele.nu stiu cat sunt de realizabile asa ca si daca nu reusesti am incredere in imaginatia ta. fa -o cum te pricepi mai bine. ms mult anticipat

steaua campioana acum si pururea siveci de veci..amin
-
-
- Groundsman
-

Link : http://img225.imageshack.us/img225/4451 ... tb2ws6.gif
Imi pare rau mai mult nu pot ... si mai mult de atata e foarte greu

Back in SoccerProject 

-
- Groundsman
-
-
-
- Groundsman
-
Logo
Salut jupanelule, fa si mie un logo misto pt echipa FC Triumful Bucuresti: stema sa fie modelul 2 si scrisul sa fie modelul 4, medium.Scrie FC Triumful Bucuresti (cu albastru daca poti).Culorile sa fie alb si negru pe backround albastru, ca practic astea sunt culorile clubului (alb-negru-albstru);te mai rog ca toata stema sa o faci in culorile astea 3.Fa-o sa arate frumos.Mersi anticipat. 

-