Planuri
Moderator: Romanian Moderators
D
Sunt in asentimentul vostru
... voi poposi si eu minim un sezon in D in vederea restructurarii echipei. Cu toate ca D-ul meu ( 15 ) nu este de speriat... imi cunosc limitele si vad ce echipe retrogradeaza din C5. Asa ca mai am de munca si de facut transferuri pina vom privi peste gard 

Fiat Lux !
IDEALUL MEU IN VIATZA....E FEMEIA CU MUSTATZA
telul meu este ca in 4 sezoane sa am patru (4) promovari consecutive
3 in G, 1 in F, 1 in E, 1 in D, 1 in C , dupa aia mai vorbim ,cred ca am echipa nu ca aia a lui mITITULU .
abia astept sa se termine si sezonul asta (joc in E si sper sa promovez).
3 in G, 1 in F, 1 in E, 1 in D, 1 in C , dupa aia mai vorbim ,cred ca am echipa nu ca aia a lui mITITULU .
ANDREIJR (JUNIORUL)
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: IDEALUL MEU IN VIATZA....E FEMEIA CU MUSTATZA
Tu vorbesti seriosCUCUIATU wrote:telul meu este ca in 4 sezoane sa am patru (4) promovari consecutive

NU TE SUPARA Ka$mIR, DAR AS DORI daca se poate SA-TI SCHIMBI LOGO-UL TAU, ma deranjeaza, pe bune, pune o femeie ce dracu, sa ma uit la epilatii astia imi vine sa borasc. pune-l pe un site de virgine sau femei nesatisfacute, aici majoritatea is barbati complexati care nu arata nici pe departe asa,
HAI PA, un schilod
HAI PA, un schilod

ANDREIJR (JUNIORUL)
-
- Team Manager
-
- Member of the Soccer Project Association
frate ce ai cu mine!CUCUIATU wrote:NU TE SUPARA Ka$mIR, DAR AS DORI daca se poate SA-TI SCHIMBI LOGO-UL TAU, ma deranjeaza, pe bune, pune o femeie ce dracu, sa ma uit la epilatii astia imi vine sa borasc. pune-l pe un site de virgine sau femei nesatisfacute, aici majoritatea is barbati complexati care nu arata nici pe departe asa,
HAI PA, un schilod