Scoruri
Moderator: Romanian Moderators
-
alexxx
-
unicool
- Member of the Soccer Project Association
corect.nu-mi pasa cu ce echipa joaca adversarul ci conteaza rezultatul.eu ma mandresc ca l-am batut pe andrei1911 in 2 meciuri consecutive la diferenta de 3 goluri...chiar daca a jucat cu echipa a treia eu ma mandresc...cine se uita la rezultatele echipei mele nu sta sa analizeze daca adversarul a jucat cu echipa a 10-a sau cu titularii.vede doar ce scrie.ma mai mandresc cu victoria impotriva lui nemuritor...care a jucat cu echipa a doua,dar si cu alte rezultate favorabile obtinute impotriva unor formatii galonate din C,D si chiar B.alexxx wrote:Kasmir iti dai seama k nu a jukt cu prima echipa oricumdar te simti bn knd shti k ai batut pe cnva mai bun k tn
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
-
cercel_jr
Ai dreptate unicool, este o stare de relaxare dupa ce vezi k ai batut o echipa din A,B,C shi chiar D.
Eu l-am batut pe kenny akasa la el cu 1-0 shi a jucat cu echipa a 2-a iar eu cu prima.
Iar duminik l-am batut pe unu din D intr-o cupa amicala(semifinale) la penalty, akasa la el. Am fost foarte mandru deoarece shi el shi eu am jucat cu prima echipa.
In acest meci am facut cea mai mare performanta a echipei pe linii : 39-39-42 (cu TS 78% atunci).
Eu 120 (total) iar el 122(total) shi acasa la el(vorba aia -suporteii l-au sustinut ).
In fine aceste rezultate impotriva echipelor mari iti ridica moralul shi te fac sa crezi k se poate.
Eu l-am batut pe kenny akasa la el cu 1-0 shi a jucat cu echipa a 2-a iar eu cu prima.
Iar duminik l-am batut pe unu din D intr-o cupa amicala(semifinale) la penalty, akasa la el. Am fost foarte mandru deoarece shi el shi eu am jucat cu prima echipa.
Eu 120 (total) iar el 122(total) shi acasa la el(vorba aia -suporteii l-au sustinut ).
In fine aceste rezultate impotriva echipelor mari iti ridica moralul shi te fac sa crezi k se poate.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
-
alexxx
-
cretzu
sezonu trecut l-am batut pe Sjarel tur si retur cu prima echipa :p chiar daca am retrogradat ... 2-1 
***TITANII *** managed by Cretzu * SIMPLY the BEST *
season 6/7/8/10/12 - 1st in F228/E76/D26/C9/B3 ... 1st romanian in A league !!!
season 6/7/8/10/12 - 1st in F228/E76/D26/C9/B3 ... 1st romanian in A league !!!
Hmmm.. nu prea am cu c sa ma laud.. o singura victorie impotriva lui Lindenhof.. care era in A knd lam invins... si poate victoriile din Cupa Prieteniei impotriva lui mache_13 si lui kenny... cel mai mare scor... sezonul trecut intr'un amical 11-2 cu o echipa din F... nush cum a ajuns baietasul ala in F 

-
bogdan_iasi
- Team Board Member