Cum pot sa...?

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Post Reply
Sultanul
Coach

Cum pot sa...?

Post by Sultanul »

cum pot sa fac un portar numarul 1? adic sa inlocuiesc actualul portar cu altul?
Sultanul
BOSBOGDAN
Team Board Member

Post by BOSBOGDAN »

Adica sa ce? Sa schimbi numarul dp tricou sau sa il pui pe altul titular? Exprima-te mai bine data viitoare pls :D
Manager al Echipei Steaua F.C.
Image
Image
unicool
Member of the Soccer Project Association

Re: Cum pot sa...?

Post by unicool »

Sultanul wrote:cum pot sa fac un portar numarul 1? adic sa inlocuiesc actualul portar cu altul?
daca vrei sa il inlocuiesti in formula de start mergi la tactici>>>selectia A si pui portarul in 11 de start.daca vrei sa ii schimbi numarul pe care il are trebuie sa ai SPFA.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
kennyanuvip
Team Manager

Post by kennyanuvip »

unicool wrote:
Sultanul wrote:cum pot sa fac un portar numarul 1? adic sa inlocuiesc actualul portar cu altul?
daca vrei sa il inlocuiesti in formula de start mergi la tactici>>>selectia A si pui portarul in 11 de start.daca vrei sa ii schimbi numarul pe care il are trebuie sa ai SPFA.

SPFA...zii exact cum trebuie sa il aiba !!!
Sezonu' 1 - Locu' 1 in G 622
Sezonu' 2/3 - Locu' 5/1 in F 208
Sezonu' 4 - Locu' 2 in E 70
Sezonu' 5/6 - Locu' 10/13 in D 24(retrogadarea se datoreaza timpului petrecut alaturi de echipa..foarte putin)
unicool

Post by unicool »

kennyanuvip wrote:
unicool wrote:

SPFA...zii exact cum trebuie sa il aiba !!!

adica SoccerProject Footbal Association.acest SPFA se obtine prin donatie.in meniul manager>>SPFA>>devii un membru gasesti toate modalitatile prin care poti deveni SPFA(metode de plata pt ca SPFA este o optiune platita).daca ai spfa poti sa schimbi numerele jucatorilor,sa schimbi numele stadionului,al echipei,sa pui porecle jucatorilor,sa vezi cine e online,statistici ale celor mai buni jucatori din soccer,stadioane,tari,etc.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
Sultanul
Coach

Post by Sultanul »

vreau sa schimb numarul 1 cu nr 14 sa zic sau care era. am un portar mai bun si vreau sal schimb nu sa schimb eu la fiecare meci nush daca intelegi...
Sultanul
Good Thor

Post by Good Thor »

Trebuie sa fii membru SPFA ca sa poti schimba numerele la jucatori !!!
Daca-i judeci pe oameni, nu mai ai timp sa-i respecti.
Sultanul
Coach

Post by Sultanul »

nu mai trebuie am rezolvat multumesc onicool a mers cu prima ta varianta :-D nr de pe ricou nu ma intereseaza.dar sa fie portar si sa nul schimb eu de fiecare data :-d
Sultanul
unicool

Post by unicool »

Sultanul wrote:nu mai trebuie am rezolvat multumesc onicool a mers cu prima ta varianta :-D nr de pe ricou nu ma intereseaza.dar sa fie portar si sa nul schimb eu de fiecare data :-d
ok.ma bucur ca am fost de ajutor.bafta in continuare.
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”