Ghidul Incepatorului
Moderator: Romanian Moderators
antrenament si publicitate
As avea si eu 2 intrebari:
1.De ce in ultimul timp gasesc numai panouri pt.care primesc doar 9000?
2.Daca nu introduc intr-un meci amical jucatori,deci il pierd prin neprezentare,imi afecteaza antrenamentul? Sau orice altceva?
2.Daca nu introduc intr-un meci amical jucatori,deci il pierd prin neprezentare,imi afecteaza antrenamentul? Sau orice altceva?
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: antrenament si publicitate
mariusluc wrote:As avea si eu 2 intrebari:
panourile vin in functie si de liga in care esti,locul ocupat in liga,baza fanilor,etc.majoritatea sunt de 9000(pt H) 9500 (pt G),etc si alea mai scumpe sunt cele care vin mai rar.
la intrebarea 2 raspunsul e ca nu afecteaza in nici un fel antrenamentul...pur si simplu pierzi,dar nu stiu sa iti spun sigur daca jucatorii sunt afectati fizic sau psihic.cred ca nu le scade fitness-ul.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
-
ofertele mari sunt limitate.ai cateva apoi sunt numai de alea mici.o sa mai apara si de alea mai mari dar nu toata ziua.mariusluc wrote:Pai pana acum 1-2 saptamani aveam si oferte de peste 100.000.In ultima perioada am doar oferte de 9000 si difera doar nr.de zile.S-a modificat ceva?
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
-
Re: cum pun un logo al echipei?
te duci la manager-profil-date personale ,si ai acolo "logo mic" si "logo mare"dragosh wrote:nush cum sa pun un logo pt echipa.imi zice si mie cineva?
-
Re: Demisie
ii dai la un prieten log in si pass-udoors wrote:Renunt la echipa cum fac sa o ia altu mai repede?

transferuri gratis
Am o nelamurire legata de transferurile gratuite.Pot sti care e oferta maxima(la salariu,bonus...) oferita de alte cluburi jucatorului?Sau pot macar sti daca oferta mea a fost supralicitata?
Cum?
Cum?