Cum merge campionatu

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

gonzales
Team Board Member

Post by gonzales »

io din toate meciurile am castigat doar 2 si restu am luat bataie. dar nu asta conteaza. nu m`am omorat prea tare sa castig. important e sa aibe toti moral mare si conditia cat mai buna. ;)
Cand suntem toti baietii in peluza/Ca suntem huligani lumea ne-acuza/
Dar noi suntem stelisti adevarati/De nimeni intelesi dar respectati.
Image
oprescu
Team Manager

TS

Post by oprescu »

TS-ul mamii lui !!!!! Am recuperat in 18 zile 59 de procente si am revenit la 100%.... cite 4 si 5 meciuri pe zi. Din cauza lui (si am anticipat asta) am pierdut multe puncte in tur.... insa in retur incercam sa ne uitam in ceafa locului 2. Oricum nu promovarea in C este target-ul acestui sezon ci doar imbunatatirea echipei.
Fiat Lux !
N3bun1c1
Assistant Coach

Post by N3bun1c1 »

primul meu campionat si pot sa zic k merg bine... sunt p locul 3... sper sa raman aici sau poate chiar sa sper la locul 1 pt promovare ;)
Ka$mIR
Member of the Soccer Project Association

Post by Ka$mIR »

deci, ma caiesc ca nu am vrut sa promovez :cry: dar sezonu urmator vreau sa promovez
Federatia Romana De SoccerProject
Manager Ka$mIR
Image
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Dupa un tur cu multe surprize din partea adversarilor am am reusit sa ajung pe locul 3, asta dupa ce am fost detronat :wink: . Voi ramane pe 3 pana incepe returul shi apoi mai vad eu ce fac.
Cred k ar fi cel mai bine sa mai raman un sezon in F sa mai cumpar ceva jucatori buni pt. rezerve shi apoi pot spune k voi fi pregatit sa promovez.
Am recuperat shi foarte mult TS, de la 16 la inceputul sezonului la 82 acum shi pana incepe returul am calculat k o sa fiu foarte aproape de 100%.

Bafta baieti ...shi fete
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
f_panda

Post by f_panda »

Dupa 2 promovari consecutive de pe locul 1 (din G in F si din F in E) acum incerc sa ma mentin. Ma aflu pe locul 8 cu 22 se puncte (7 egaluri). Mi-am dat seama ca singura mea varianta de a rezista in E e apararea beton. Am luat doar 8 goluri in 14 meciuri.
unicool

Post by unicool »

un parcurs de exceptie pana acum pt mine.15 meciuri in liga 15 victorii,56 de goluri marcate si doar 13 primite.in afara ligii am o serie buna de victorii in cupe amicale impotriva unor echipe galonate din soccerproject(D,E) si sper sa merg cat mai sus.am facut cateva transferuri bune si am buget multumitor plus o pepiniera de tineri promitatori si golgheterul ligii e al meu.am 3 jucatori in primii 10 marcatori ai ligii si sper sa aduc cat mai multi acolo.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
Spawn_9

Post by Spawn_9 »

si eu la fel..15 meciuri 15 victorii in F..golaveraj 48-16..au fost destule meciuri unde am bagat rezervele..pentru a juca in cupe amicale..pe ceva banuti:)
Gaucho
Team Manager

Post by Gaucho »

deci acuma 2 saptamani eram pe locu 9 si acuma sunt pe 4 la 1 pct de locu 2,tocmai am avut etapa cu locu 2 si am castigat :shock: ,si calitatea echipei mele e 56%,WTF,nu cred ca e bine daca promovez :lol:
Sint un urit simpatic, care cu timpul va deveni frumos. Asa, în echipa, chiar par dragut.
http://emilinho.wordpress.com/
Image
Jupan[3l]u

Post by Jupan[3l]u »

eu is pe primu loc in F.104 :lol: astept meciul cu echipa de pe 2 :wink: daca iau bataie il las pe Juventus Catunu pe 2 :lol: daca castig sper sa termin pe 1 8) iar daca fac egal, tot sper sa termin pe 1 :twisted:
Back in SoccerProject :)
Spawn_9

Post by Spawn_9 »

pana acum un parcurs perfect...doar victori..am un avans de 6 pct fata de locul 2..nu cred sa am probleme cu promovarea..
Skulder

Post by Skulder »

sezonul asta a fost unul jalnic pentru mine dpdv al performantelor in campionat ,va urma o retrogradare inevitabila dar dupa ce imi regrupez fortzele si imi revine ts-ul la echipa in F revin in E :)
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Eu mi-am invins adversarul direct shi am trecut pe 1 dar mai este o echipa tare care vine din urma shi ar putea sa ma invinga.
Dak trec shi de el atunci o sa promovez in E. dak ma bate atunci o sa ma las batut de mai multi shi o sa stau pe 3 k nu vreau sa promovez de pe 2.
Vreau cupa ligii F.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
Spawn_9

Post by Spawn_9 »

un sfat...promoivati cat de mult puteti...ligile devin din ce in ce mai grele..in ce sens...din E coboara echipe puternice..nu mai este ca inainte..sa fie foarte mare diferenta intre E F G.. acum e mult mai mica diferenta..deci sfatul meu..PROMOVATI CAT DE MULT PUTETI..parerea mea...paote sa spuna si kenny cat de mult a crescut valoarea ligilor
Ka$mIR

Post by Ka$mIR »

Spawn_9 wrote:un sfat...promoivati cat de mult puteti...ligile devin din ce in ce mai grele..in ce sens...din E coboara echipe puternice..nu mai este ca inainte..sa fie foarte mare diferenta intre E F G.. acum e mult mai mica diferenta..deci sfatul meu..PROMOVATI CAT DE MULT PUTETI..parerea mea...paote sa spuna si kenny cat de mult a crescut valoarea ligilor
totusi eu cred ca este o diferenta mai mare intre C si D
Federatia Romana De SoccerProject
Manager Ka$mIR
Image
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”