Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
io din toate meciurile am castigat doar 2 si restu am luat bataie. dar nu asta conteaza. nu m`am omorat prea tare sa castig. important e sa aibe toti moral mare si conditia cat mai buna. 

Cand suntem toti baietii in peluza/Ca suntem huligani lumea ne-acuza/
Dar noi suntem stelisti adevarati/De nimeni intelesi dar respectati.

Dar noi suntem stelisti adevarati/De nimeni intelesi dar respectati.

TS
TS-ul mamii lui !!!!! Am recuperat in 18 zile 59 de procente si am revenit la 100%.... cite 4 si 5 meciuri pe zi. Din cauza lui (si am anticipat asta) am pierdut multe puncte in tur.... insa in retur incercam sa ne uitam in ceafa locului 2. Oricum nu promovarea in C este target-ul acestui sezon ci doar imbunatatirea echipei.
Fiat Lux !
-
- Member of the Soccer Project Association
Dupa un tur cu multe surprize din partea adversarilor am am reusit sa ajung pe locul 3, asta dupa ce am fost detronat
. Voi ramane pe 3 pana incepe returul shi apoi mai vad eu ce fac.
Cred k ar fi cel mai bine sa mai raman un sezon in F sa mai cumpar ceva jucatori buni pt. rezerve shi apoi pot spune k voi fi pregatit sa promovez.
Am recuperat shi foarte mult TS, de la 16 la inceputul sezonului la 82 acum shi pana incepe returul am calculat k o sa fiu foarte aproape de 100%.
Bafta baieti ...shi fete

Cred k ar fi cel mai bine sa mai raman un sezon in F sa mai cumpar ceva jucatori buni pt. rezerve shi apoi pot spune k voi fi pregatit sa promovez.
Am recuperat shi foarte mult TS, de la 16 la inceputul sezonului la 82 acum shi pana incepe returul am calculat k o sa fiu foarte aproape de 100%.
Bafta baieti ...shi fete
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
-
un parcurs de exceptie pana acum pt mine.15 meciuri in liga 15 victorii,56 de goluri marcate si doar 13 primite.in afara ligii am o serie buna de victorii in cupe amicale impotriva unor echipe galonate din soccerproject(D,E) si sper sa merg cat mai sus.am facut cateva transferuri bune si am buget multumitor plus o pepiniera de tineri promitatori si golgheterul ligii e al meu.am 3 jucatori in primii 10 marcatori ai ligii si sper sa aduc cat mai multi acolo.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
deci acuma 2 saptamani eram pe locu 9 si acuma sunt pe 4 la 1 pct de locu 2,tocmai am avut etapa cu locu 2 si am castigat
,si calitatea echipei mele e 56%,WTF,nu cred ca e bine daca promovez 

Sint un urit simpatic, care cu timpul va deveni frumos. Asa, în echipa, chiar par dragut.
http://emilinho.wordpress.com/

http://emilinho.wordpress.com/

-
-
Eu mi-am invins adversarul direct shi am trecut pe 1 dar mai este o echipa tare care vine din urma shi ar putea sa ma invinga.
Dak trec shi de el atunci o sa promovez in E. dak ma bate atunci o sa ma las batut de mai multi shi o sa stau pe 3 k nu vreau sa promovez de pe 2.
Vreau cupa ligii F.
Dak trec shi de el atunci o sa promovez in E. dak ma bate atunci o sa ma las batut de mai multi shi o sa stau pe 3 k nu vreau sa promovez de pe 2.
Vreau cupa ligii F.
Manager: cyp
-
un sfat...promoivati cat de mult puteti...ligile devin din ce in ce mai grele..in ce sens...din E coboara echipe puternice..nu mai este ca inainte..sa fie foarte mare diferenta intre E F G.. acum e mult mai mica diferenta..deci sfatul meu..PROMOVATI CAT DE MULT PUTETI..parerea mea...paote sa spuna si kenny cat de mult a crescut valoarea ligilor
-
totusi eu cred ca este o diferenta mai mare intre C si DSpawn_9 wrote:un sfat...promoivati cat de mult puteti...ligile devin din ce in ce mai grele..in ce sens...din E coboara echipe puternice..nu mai este ca inainte..sa fie foarte mare diferenta intre E F G.. acum e mult mai mica diferenta..deci sfatul meu..PROMOVATI CAT DE MULT PUTETI..parerea mea...paote sa spuna si kenny cat de mult a crescut valoarea ligilor