Tot despre vacanta

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Post Reply
lucifer
Coach

Tot despre vacanta

Post by lucifer »

Am citit mai multe topicuri despre asa zisa vacanta de 14 zile (28 zile pt SPFA) insa nu am inteles antrenoru secund antreneaza sau nu antreneaza jucatorii. Am jucatori tineri care is antrenati aproape la jumatate cu skiluri bunisoare la calitatile principale si nu as vrea sa ma trezesc ca dupa alea 2 sapt jucatorul sa se plfoneze si sa nu se mai antreneze la celelalte skiluri si astfel sa-i scada calitatea globala bla bla intelegeti voi.
Club : F.C. R@pid
Manager : lucifer
http://fr-sp.xhost.ro/ Site-ul federatiei romane de sp !
Image
Jupan[3l]u
Member of the Soccer Project Association

Post by Jupan[3l]u »

Din experienta mea a rezutat ca antrenorul secund antreneaza jucatorii.
Pai daca nu ar fi asa atunci pentru ce ar mai fi antrenorii :))?
Back in SoccerProject :)
gonzales
Team Board Member

Post by gonzales »

cred ca se refera la Asistent... pai din cate stiu nu prea cred sa`ti antreneze jucatorii... cel putin la mine nu cred ca mi i`a fost antrenat. Vacanta e defapt pentru a nu`ti sterge echipa daca mergi undeva si nu poti juca. Nu cred ca se ocupa asistentul prea mult de ea cat esti tu in vacanta.
Cand suntem toti baietii in peluza/Ca suntem huligani lumea ne-acuza/
Dar noi suntem stelisti adevarati/De nimeni intelesi dar respectati.
Image
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Iti recomand sa imprumuti echipa cuiva, k altfel cend te vei intoarce echipa va fi distrusa, mai ales dak stai 2-3 saptamani.

Eu am pus odata pe vacanta shi am stat 2 saptamani. Cand m-am intors jucatorii nu erau antrenati, echipa era pe un loc retrogradabil, ba chiar mai mult, mi-a vandut un jucator pe bani putini, desi merita mai mult, shi nici nu vroiam sa-l vand. :oops:
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
Jupan[3l]u

Post by Jupan[3l]u »

cercel_jr wrote:Iti recomand sa imprumuti echipa cuiva, k altfel cend te vei intoarce echipa va fi distrusa, mai ales dak stai 2-3 saptamani.

Eu am pus odata pe vacanta shi am stat 2 saptamani. Cand m-am intors jucatorii nu erau antrenati, echipa era pe un loc retrogradabil, ba chiar mai mult, mi-a vandut un jucator pe bani putini, desi merita mai mult, shi nici nu vroiam sa-l vand. :oops:
Eu am fost plecat o luna. Aveam spfa si am luat 28 zile. Cand m-am intors eram pe 4. Inainte de a ma aduce eram pe vreo 8 cam asa.
Dar ceea ce nu mi-a placut a fost ca am pierdut vreo 4 jucatori :cry: le-au expirat contractu.
Back in SoccerProject :)
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”