draga "GONZALES",incearca sa faci glume care sa nu se interpreteze in mai multe modurigonzales wrote:"ala" are un nume "gonzales". acuma sa stii si tu. si cand am zis "nebunilor" a fost un fel de gluma nu am zis chiar asa cu ura. eu nu cred ca am gresit cu ceva asa ca nu vorbiti aiurea.uv_46 wrote:nu m-am luat la cearta cu nimeni,uita-te si tu cum a inceput ala mesaju`Ka$mIR wrote:Fiecare manager face ce vrea!!!!! daca nu respecta regulile se vor lua sanctiuni! Nu va mai apucati la cearta ca ala de ce are 2 echipe, ca ala de ce nu are s.a ! Singura mea cerere este sa nu va apucati la cearta, si sa numai faceti off-topic! Va multumesc!
Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Last edited by uv_46 on Fri Dec 22, 2006 7:50 pm, edited 1 time in total.
-
Locul 3 in E65. Sunt in program.
Sper k shi la sfarsitul campionatului voi fi in primii 5. Acesta este obiectivul meu, pe acest sezon.
Am inceput sa vand multi jucatori. Pana acum am vandut 6, dar mai am de vandut cam 6-7. Sezonul urmator voi cumpara ceva jucatori, iar in celalalt sezon voi incerca promovarea.
Bafta tuturor.

Sper k shi la sfarsitul campionatului voi fi in primii 5. Acesta este obiectivul meu, pe acest sezon.
Am inceput sa vand multi jucatori. Pana acum am vandut 6, dar mai am de vandut cam 6-7. Sezonul urmator voi cumpara ceva jucatori, iar in celalalt sezon voi incerca promovarea.
Bafta tuturor.

Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
-
- Team President
-
-
locul 7 in F la 13 pt de locul 1 si 11 de locul 2.am sperante ca voi recupera punctele pierdute si voi promova.am inceput prost din cauza conditiei jucatorilor.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"