o intrebare

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Jupan[3l]u
Member of the Soccer Project Association

Post by Jupan[3l]u »

asta ziceam si eu :wink:
Back in SoccerProject :)
raicu20
Assistant Coach

Post by raicu20 »

mersi mult.Am vazut si eu in ce serie cad.Cam grea...Nici nu stiu dak sa promovez sau sa mai astept un sezon k sa imi mai intineresc si echipa.Insa peste un sezon poate nu o sa mai am ocazia sa promovez.Nush.Voi vedea..
Chiar azi am batut-o pe ocupanta locului 2.De-acum cred k o sa ma axez mai mult sa cresc tinereii k sa scot bani mai multi si implicit sa-mi fac o echipa mai buna
Forza Galacticii
Jupan[3l]u

Post by Jupan[3l]u »

Eu iti zic ca e mai bine sa ramai pe 3. Eu puteam sa termin pe 2 dar i-am lasat locul unui roman. Mi-am mai intarit putin echipa, iar cand ma voi duce in E voi face fata cu siguranta, si sper sa ma mentin printre primele 5.
Tara
Team President
Location: -Romania-Bucuresti-Giulesti-Prunaru....tinut alb-rosu...:))

Post by Tara »

Jupan[3l]u wrote:Eu iti zic ca e mai bine sa ramai pe 3. Eu puteam sa termin pe 2 dar i-am lasat locul unui roman. Mi-am mai intarit putin echipa, iar cand ma voi duce in E voi face fata cu siguranta, si sper sa ma mentin printre primele 5.
Ai pierdut in ultima etapa promovarea in fata lui juventus catunu..[un prieten...]oricum eu nu cred ca te-ai lasat!!
Image
raicu20
Assistant Coach

Post by raicu20 »

dap,cred k asa am sa fac.Sa duc cat mai departe juniorii,k sa-i pot vinde mai bine .Odata am tras lozu la juniori.Am vandut un atacant cu 21mil unei echipe din divizia A,iar acum joaca titular la acea echipa.Macar cu atat ma pot mandri si eu.De-ar mai veni unu sa-l vand tot asa....Juniori am avut intotdeauna,unu il am si in echipa,si a ajuns foarte bun as zice.Insa ar trebui sa-mi mai largesc lotul nu-i asa?Mi se pare doar mie sau am putini jucatori?
Forza Galacticii
Jupan[3l]u

Post by Jupan[3l]u »

Tara wrote:
Jupan[3l]u wrote:Eu iti zic ca e mai bine sa ramai pe 3. Eu puteam sa termin pe 2 dar i-am lasat locul unui roman. Mi-am mai intarit putin echipa, iar cand ma voi duce in E voi face fata cu siguranta, si sper sa ma mentin printre primele 5.
Ai pierdut in ultima etapa promovarea in fata lui juventus catunu..[un prieten...]oricum eu nu cred ca te-ai lasat!!
Off: Nu m-am lasat? In primul rand a fost in ultima etapa. Uita-te si vezi ca am jucat cu a 3-a echipa si am luat bataie cu 3-0, dar nu de la Juventus Catunu. Cu el am facut 2-2. Daca ma enervezi atata vb cu el si vezi ca l-am lasat si nu mai comenta atata inainte de a fi sigur.
Si inca ceva, numai fa off topic.

On: raciu20 cel mai bine e sa ai 2-3 jucatori pe un post (4-5 CB daca joci cu 2) depinde de selectie.
Spawn_9

Post by Spawn_9 »

raciu citeste PM am multe sati zic despre echipa ta.. asa k dami ADD pe mess..esti in F99.. deci ar terbui sa te duci in E33.. am un coleg de clasa cu echipa in E33 care momentan e pe locul 3.. si are echipa bunicica..comparabila cu a mea..iti va fi greu..dami Add pe mess sa putem comunica mai usor
PS Normal, daca vrei, eu nu te oblig:))
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”