transfer
Moderator: Romanian Moderators
-
- Team President
transfer
am un jucator pe lista de transferuri si am primit 4 oferte. Eu vreau sa accept ultima oferta dar cand am dat accept scria ca jucatorul isi va alege echipa la care pleaca. Nu stiu ce sa fac dar vreau sa primesc oferta cu cei mai multi bani. Imi zice cineva ce se intampla daca dau accept? jucatorul poate accepta orice oferta fara ca eu sa zic nimic?
Cine te-a sfatuit sa fii tu insuti , te-a sfatuit gresit...
EX-Manager: Dragosh***
EX-Team:Fc Steaua Bucharest***
-
- Team President
-
- Team President
-
- Team President
daca se retrag ceilalti cu ofertele lor atunci e singura sansa sigura sa semneze cu echipa care a dat cel mai mult? Jucatorul semneaza de obicei cu cea mai buna echipa sau cum sta treaba?
Cine te-a sfatuit sa fii tu insuti , te-a sfatuit gresit...
-
- Team President
-
- Member of the Soccer Project Association
Eu de cand joc soccerproject adik de ceva timp...cand am dat accept offert jucatorul s-a dus tot timpu la echipa care a oferit cei mi multi bani, deci dai fara teama accept offert!dragosh*** wrote:daca se retrag ceilalti cu ofertele lor atunci e singura sansa sigura sa semneze cu echipa care a dat cel mai mult? Jucatorul semneaza de obicei cu cea mai buna echipa sau cum sta treaba?
-
- Member of the Soccer Project Association
Dak ai "Acceptã toate ofertele pentru cel puþin xxx(cat iti trebuie tie)" atunci dai accepta fara nici o problema. Jucatorul pleaca la echipa care are oferta cea mai mare.
In cazul in care acea suma xxx este mai mica decat cea mai mare oferta atunci jucatorul are dreptul sa-si aleaga echipa. El va alege echipa care ii da cel mai bun salar shi alte chestii.
In cazul in care acea suma xxx este mai mica decat cea mai mare oferta atunci jucatorul are dreptul sa-si aleaga echipa. El va alege echipa care ii da cel mai bun salar shi alte chestii.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!