JAPCA SOCCER PROJECT ! BAN PE LINIE !!!!!

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Locked
t3ntant
Assistant Coach

JAPCA SOCCER PROJECT ! BAN PE LINIE !!!!!

Post by t3ntant »

Fratilor soccerproject va va lovi intr-o zi.
Va intrebati cum anume... va bana echipa,pe niste motive puerile.
Am patit-o de 2 ori..am jucat un sezon jumate cu o echipa iar cand acea echipa a ajuns cam "unde nu`i era locul" am fost banat....motivul..transferuri dubioase.
Am reluat iar jocul,alta echipa,iar am ajuns cu ea "unde nu trebuia" si iar am fost banat..motivul...ca de pe acelasi IP joaca mai multe echipe si cred ei ca la 20 de echipe cate jucau pe acelasi ip nu exista decat un manager.
Nu pot juca din aceeasi sala de internet mai multe echipe pentru ca zic ei" ai trisat".te lasa sa te omori luni de zile cu o echipa,zi de zi te strofoci si deodata BAN !

UItati cam ce motive gasesc niste moderatori jegosi "Sjarel <sjarel@soccerproject.com --These teams were obviously managed by the same manager and will stay banned.

Le-am explicat ca sunt mai aproape 20 de manageri care joaca de pe acelasi IP iar ei mi`au zis ca nu este asta motivul pentru care mi`au dat ban si ca "krcgenk@soccerproject.com.... No, I banned you (Janes) because of the transfers you did. It's very
clear that you asked some one else to make a team and than do
transfers

Nu a fost o problema ca am jucat de pe acealsi IP,a zis ca am facut transferuri dubioase.
pentru ca, dupa ce am facut alta echipa mi`au dat ban si mie si la toata sala aprox 20 de manageri,pe motiv ca suntem unu si acelasi manager!
Jegosii astia dupa ce intri luni de zille zi de zi sa ai grija de o echipa,iti dau ban.Dupa ce iti faci alta echipa si reiei tot de la capat,se gaseste alt maimutoi oparit care iti da ban,pe un motiv care cu ceva timp in urma NU ERA MOTIV !!!!
NISTE ZDRENTE ORDINARE !!!
Ka$mIR
Member of the Soccer Project Association

Post by Ka$mIR »

numai posta atata de mult pentru ca suntem fortati sa-ti dam ban si pe forum, discuta mai mult cu sherifi si poate o sati recuperzi echipa daca te consideri nevinovat! Te rog numai face atatea posturi!
Federatia Romana De SoccerProject
Manager Ka$mIR
Image
Locked

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”