Spiritul echipei
Moderator: Romanian Moderators
Spiritul echipei
Am si eu o intrebare.Ieri am avut TS 94% si azi de dimineata la ora 11 am jucat un meci intr-o cupa amicala.Acum am TS tot 94% dc ? TS nu creste si cand pierzi un meci intr-o cupa amicala?Eu asa stiam si mi s-a mai intamplat si in campionat lucrul asta sa pierd si sa nu imi dea 1% la TS cum era normal.De ce ?
Echipa-juventuss
Manager-alexxx
Manager-alexxx
-
- Member of the Soccer Project Association
-
Asta am gasit la FAQ:
League and cup games (+2% for a win, +1% for a draw or loss)
- Friendly Cup games (always +1%)
- Friendly games (+0.75% for a win, +0.5% for a loss or a draw)
Acolo la friendly cup games cred k e 1 pt meci castigat shi 0,75 pt. egal sau meci pierdut.
League and cup games (+2% for a win, +1% for a draw or loss)
- Friendly Cup games (always +1%)
- Friendly games (+0.75% for a win, +0.5% for a loss or a draw)
Acolo la friendly cup games cred k e 1 pt meci castigat shi 0,75 pt. egal sau meci pierdut.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
yep procentele nu se calculeaza chiar asha ,un exemplu eu am avut 100 % am vandut un jucator si am ramas la 95 %,intre timp am castigat un meci de amical tip cupa deci ar fi + 1 % si am mai castigat 2 amikaluri care are insemna 1,5 % si am pierdut unul inca 0,5 %, deci azi ar fi trebuit sa am un ts de 95+ 3 =98 % cu toate asta ts-ul meu e la 97 %
-
mai, chestia cu 1% meci cupa si 0.75 meci amical era valabila mai demult. eu acum am observat ca orice meci friendly (cupa sau nu) castigat iti aduce 0.5. adica intotdeauna la 2 meciuri imi creste TS cu 1 (meciuri castigate bineinteles) si la 20 de meciuri cu 10. deci e exact 0.5. cel putin la mine bazata pe observatie de vreo 2 saptamani.
La infrangere sau egal ...
nu stiu
nu prea am asa ceva
La infrangere sau egal ...