daca joci intr-o cupa

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Post Reply
malasort26ad
Assistant Coach

daca joci intr-o cupa

Post by malasort26ad »

daca joci int-o cupa amicala si castigi cupa iti arata cand dai la echipa -priveliste cupa sau trebuie sa setezi ceva ca sa0ti arate?am vazut ca uni au afisate cupele sau cupa.merci.am uitat sa intreb cand incepe noul campionat?salutare tuturor
Jupan[3l]u
Member of the Soccer Project Association

Post by Jupan[3l]u »

Noul campionat incepe dupa lunea viitoare, adica peste 2 saptamani.
Cei care au afisat au SPFA. Ca sa vezi ce trofee ai tu (daca nu ai spfa) dai click pe manager-priveliste.
Back in SoccerProject :)
malasort26ad
Assistant Coach

da greu mai merge situl

Post by malasort26ad »

de ce merge asa greu situl fratilor ca de doua zile te uita Dumnezeu pana se incarca o pagina?alte situri merg usor dar situl SocerProject merge greu greu
unicool

Re: da greu mai merge situl

Post by unicool »

malasort26ad wrote:de ce merge asa greu situl fratilor ca de doua zile te uita Dumnezeu pana se incarca o pagina?alte situri merg usor dar situl SocerProject merge greu greu
din cauza numarului mare de comenzi trimise de utilizatori catre servere....care nu fac fata asa cum ar trebui.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
Jupan[3l]u

Re: da greu mai merge situl

Post by Jupan[3l]u »

malasort26ad wrote:de ce merge asa greu situl fratilor ca de doua zile te uita Dumnezeu pana se incarca o pagina?alte situri merg usor dar situl SocerProject merge greu greu
Probleme cu serverul 3, si daca te uiti in general (ziua) sunt minim 350 online.
Back in SoccerProject :)
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”