daca joci intr-o cupa
Moderator: Romanian Moderators
-
- Assistant Coach
daca joci intr-o cupa
daca joci int-o cupa amicala si castigi cupa iti arata cand dai la echipa -priveliste cupa sau trebuie sa setezi ceva ca sa0ti arate?am vazut ca uni au afisate cupele sau cupa.merci.am uitat sa intreb cand incepe noul campionat?salutare tuturor
-
- Member of the Soccer Project Association
-
- Assistant Coach
da greu mai merge situl
de ce merge asa greu situl fratilor ca de doua zile te uita Dumnezeu pana se incarca o pagina?alte situri merg usor dar situl SocerProject merge greu greu
-
Re: da greu mai merge situl
din cauza numarului mare de comenzi trimise de utilizatori catre servere....care nu fac fata asa cum ar trebui.malasort26ad wrote:de ce merge asa greu situl fratilor ca de doua zile te uita Dumnezeu pana se incarca o pagina?alte situri merg usor dar situl SocerProject merge greu greu
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
-
Re: da greu mai merge situl
Probleme cu serverul 3, si daca te uiti in general (ziua) sunt minim 350 online.malasort26ad wrote:de ce merge asa greu situl fratilor ca de doua zile te uita Dumnezeu pana se incarca o pagina?alte situri merg usor dar situl SocerProject merge greu greu
Back in SoccerProject