Cupa SP.

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

unicool
Member of the Soccer Project Association

Post by unicool »

Jupan[3l]u wrote:mai omule nu-mi vine sa cred, esti pe 2 in G si ai scos 127!
eu sunt pe 6 in F si scot 121 cu un CM neantrenat care nu-mi scoate mai mult de 57(asta e max scos de el dar in ultimele 6 meciuri a scos sub 50)

priveste meci cu titularii mei :

http://www.soccerproject.com/game_repor ... eID=759119

in fine.revenind la ceea ce se discuta aici eu imi propun sa promovez de pe primul loc si sa imi refac TS-ul.in cupa nu prea conteaza.cat se poate...prioritara e liga sezonul urmator.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
bunicutzu

Post by bunicutzu »

eh, atunci cand am scos 127 (in turul 10 din cupa) a fost un caz mai special, am putut sa pun agresivitate mare (75%). uite meciul de seara asta de la 10, am scos 125 la agresivitate 60 si cum CM-ul titular (nota 64).
unicool, tu ai avut si un eliminat in meciul ala, cred ca si aia a contat. oricum ai avut 2 verze in meciul respectiv, unul cu 48 nota si unul cu 51. daca ar fi avut si ei peste 60 si echipa ar fi scos peste 125, sunt sigur.
unicool

Post by unicool »

bunicutzu wrote:eh, atunci cand am scos 127 (in turul 10 din cupa) a fost un caz mai special, am putut sa pun agresivitate mare (75%). uite meciul de seara asta de la 10, am scos 125 la agresivitate 60 si cum CM-ul titular (nota 64).
unicool, tu ai avut si un eliminat in meciul ala, cred ca si aia a contat. oricum ai avut 2 verze in meciul respectiv, unul cu 48 nota si unul cu 51. daca ar fi avut si ei peste 60 si echipa ar fi scos peste 125, sunt sigur.
stiu.aia am spus si eu,dar exista persoane pe forum care joaca SP de mai mult timp ca mine sau se cred atoatestiutoare in ale SP-ului si li se pare anormal ca un manager din G sau F sa aiba echipa buna cu care sa promoveze.cumpara toti obositii de +30 ani care joaca un sezon ii promoveaza si apoi retrogradeaza sezonul imediat urmator.bafta multa in turul 11 desi cred ca o sa-ti fie extrem de greu sa treci mai departe.sper sa te subestimeze si sa ii faci o surpriza "placuta". :lol: :lol: :lol:

P.S.:incerc sa-mi refac mijlocul si TS-ul si apoi sa vad cat o sa scot pe linii.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
bunicutzu

Post by bunicutzu »

cred ca nu vorbesti despre :P. ca cei mai in varsta jucatori ai mei au 29 de ani (si de ei as incerca sa scap doar ca nu am mai nimic in loc si de aceea ii mai tin pana la urmatoarea perioada de transferuri). deocamdata eu nu mai vand nimic (dupa ce-l dau pe ultimul care-l mai am pe lista) si ma voi apuca sa cumpar.
iar in turul 11 ... nu am sanse :( e prea bun. tipul e beta tester de la inceputurile SP-ului ... dar asta e. sunt multumit cu performanta asta :D nu ca nu as spera la o minune :oops:
Jupan[3l]u

Post by Jupan[3l]u »

Fara suparare dar de cand i-am vazut echipa am spus ca numai exista sansa pentru tine, chiar daca va zice ca trece usor de tine va pune (cred) rezervele si tot te-ar bate.
Back in SoccerProject :)
bunicutzu

Post by bunicutzu »

ce sa faci ... ulciorul nu merge de multe ori la apa. sa ajung eu tot asa si la anul si sunt cel mai bucuros
bunicutzu

Post by bunicutzu »

eh, am furat-o cu 2-1 :( mi-a luat rosu CB-ul cel mai bun in minutul 43 la scorul de 0-0. ce ciuda mi-e. nu o puteam fura cu 5-0? pana mea. si-or prins ai mei forma vietii lor, aproape toti. ah, lasa ca tot e bine turu' 11.
Pentru la anul imi propun turul 10
unicool

Post by unicool »

bunicutzu wrote:eh, am furat-o cu 2-1 :( mi-a luat rosu CB-ul cel mai bun in minutul 43 la scorul de 0-0. ce ciuda mi-e. nu o puteam fura cu 5-0? pana mea. si-or prins ai mei forma vietii lor, aproape toti. ah, lasa ca tot e bine turu' 11.
Pentru la anul imi propun turul 10

bravo bunicutzule.eu merg pe o finala LensDreamTeam vs. AS Vlalex si castigator il vad pe lobert cu LensDreamTeam.
kennyanu

Post by kennyanu »

eu vad o finala Verbroedering Robbeke vs AS Valex. va castiga echipa ce joaca aksa....
Revenit :)
unicool

Post by unicool »

kennyanu wrote:eu vad o finala Verbroedering Robbeke vs AS Valex. va castiga echipa ce joaca aksa....
mie mi se pare mai bine legata echipa lui lobert LensDreamTeam.si de aia ii vad favoriti in meciul cu Verbroedering Robbeke.AS Vlalex merge aproape sigur in finala.
cercel_jr

Post by cercel_jr »

unicool wrote:
kennyanu wrote:eu vad o finala Verbroedering Robbeke vs AS Valex. va castiga echipa ce joaca aksa....
mie mi se pare mai bine legata echipa lui lobert LensDreamTeam.si de aia ii vad favoriti in meciul cu Verbroedering Robbeke.AS Vlalex merge aproape sigur in finala.
Dar are TS 91, shi poate avea 92 dupa meciul pe care il are astazi.

Eu pariez tot Verbroedering Robbeke - AS Vlalex (1 - 2). (finala)
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
bunicutzu

Post by bunicutzu »

si eu tot Verbroedering Robbeke - AS Vlalex si castiga cine joaca acasa.
Eu unul sper sa fie Verbroedering Robbeke care m-o scos din cupa, sa-mi mai treaca tristetea la gandul ca cine m-o scos din cupa castiga cupa :)
aptul
Team Manager

Post by aptul »

Si cand ma gandesc ca pe Isis am batut-o de 2 ori in campionat sezonul asta...
bunicutzu

Post by bunicutzu »

felicitari :D eu din G cam greu sa ma pun cu ea. oricum a fost dragutza si mi-a trimis un mesaj de felicitare pentru parcursul meu din cupa.
Ka$mIR

Post by Ka$mIR »

Eu cred ca finala v-a fi castigata de AS Vlalex. Voi ce parere aveti?
Federatia Romana De SoccerProject
Manager Ka$mIR
Image
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”