Cat de mult conteaza jocul de picior la portar?

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

bogdantm84
Assistant Manager

Cat de mult conteaza jocul de picior la portar?

Post by bogdantm84 »

Cat de mult conteaza daca un portar are doar 55% joc de picior?
are in schimb reflex 95%!! sa-l cumpar?
Manager: bogdantm84
Team: FC Dinamo 2011 Carei
dragosh***
Team President

Post by dragosh*** »

Ambele sunt calitati principale. Conteaza la fel de mult. E cam slab la joc de picior.
Cat despre daca sa il cumperi sau nu, nush,asteapta sa mai comenteze vreo doi pe forum.
Cine te-a sfatuit sa fii tu insuti , te-a sfatuit gresit...
EX-Manager: Dragosh***
EX-Team:Fc Steaua Bucharest***
alexxx
Team Manager

Post by alexxx »

Eu zic sa nu il cumperi.Daca este totusi tanar ai putea sa risti dar eu personal zic sa nu il achizitionezi.Uitate si tu atunci cand mai cumperi jucatori sa aiba macar 80 la calitatile principale ;)
Echipa-juventuss
Manager-alexxx
dragosh***
Team President

Post by dragosh*** »

alexxx wrote:Eu zic sa nu il cumperi.Daca este totusi tanar ai putea sa risti dar eu personal zic sa nu il achizitionezi.Uitate si tu atunci cand mai cumperi jucatori sa aiba macar 80 la calitatile principale ;)

Astia is scumpi dar dak isi permite...
bunicutzu
Member of the Soccer Project Association

Post by bunicutzu »

e o chestie matematica. asta e una dintre calitatile principale, deci pentru joc are acelasi impact ca si reflexul. chiar daca unii cred ca in realitate jocul de picior conteaza mai putin decat reflexe, sarituri, curaj etc.
In functie de varsta/agresivitate/nevoie/bani trebuie sa decizi sa-l iei sau nu. chestie de manageriat :P
bogdantm84
Assistant Manager

nah

Post by bogdantm84 »

Mersi pt sfaturi
am decis sa nu-l iau desi are numa 18 ani...
cred ca jocul de picior ii plafonat la 57... desi reflex e 97
caut altu mai bun, pana imi mai adun si niste bani ;)
Manager: bogdantm84
Team: FC Dinamo 2011 Carei
bunicutzu

Post by bunicutzu »

vezi si tu ... dupa antrenamentul asta, de la 7. daca ii creste inseamna ca nu e plafonat. daca nu ... e clar. sau na ... daca mai are altele peste 40-50 .. e clar ca e plafonat. mai uita-te si la echipa care-l vinde ... daca e buna atunci nu l-ar vinde daca ar fi bun :D
alex_del_piero
Coach

Post by alex_del_piero »

:)) in ce divizie esti bogdan?pfaa..... ce bine mi-ar prinde un portar d-asta la mine la echipa :D sa-nebunesc,cred ca ar fii zeu in h nu? :)) portaru meu are 38 la jocu de picior si 30 si ceva la reflexe ...e zdrente!!!!!! da ma chinui cu el pana imi permit ceva mai bun :D
Image
Jupan[3l]u

Post by Jupan[3l]u »

1. Foloseste butonul Edit.
2. Nu-l lua, e ff putin 57, si sigur plafon, doar no sa-l puna pe lista daca nu e plafonat. Cauta ceva mai bun.
Back in SoccerProject :)
dragosh***
Team President

Post by dragosh*** »

bunicutzu wrote:vezi si tu ... dupa antrenamentul asta, de la 7. daca ii creste inseamna ca nu e plafonat. daca nu ... e clar. sau na ... daca mai are altele peste 40-50 .. e clar ca e plafonat. mai uita-te si la echipa care-l vinde ... daca e buna atunci nu l-ar vinde daca ar fi bun :D
imi pace cum gandesti :wink: 8)
bunicutzu

Post by bunicutzu »

jupanele, cine sa foloseasca butonul edit? :D ca nu sunt mesaje consecutive, doar avem amandoi acelasi avatar :))) muhaha
multam dragosh, multam :oops:
dragosh***
Team President

Post by dragosh*** »

alex_del_piero wrote::)) in ce divizie esti bogdan?pfaa..... ce bine mi-ar prinde un portar d-asta la mine la echipa :D sa-nebunesc,cred ca ar fii zeu in h nu? :)) portaru meu are 38 la jocu de picior si 30 si ceva la reflexe ...e zdrente!!!!!! da ma chinui cu el pana imi permit ceva mai bun :D
Nu prea cred > In curand o sa se antreneze si portarii tai si il pot depasi pe cel care vrea sa-l oferteze Bogdan.
Apropo ,ai pus jucatorii tai sa se anteneze?
alex_del_piero
Coach

Post by alex_del_piero »

dragosh*** wrote:
alex_del_piero wrote::)) in ce divizie esti bogdan?pfaa..... ce bine mi-ar prinde un portar d-asta la mine la echipa :D sa-nebunesc,cred ca ar fii zeu in h nu? :)) portaru meu are 38 la jocu de picior si 30 si ceva la reflexe ...e zdrente!!!!!! da ma chinui cu el pana imi permit ceva mai bun :D
Nu prea cred > In curand o sa se antreneze si portarii tai si il pot depasi pe cel care vrea sa-l oferteze Bogdan.

crezi tu?si in cat timp o sa ajunga macar la 50% (eu ii antrenez numai la reflexe si joc de picior....ca astea sunt principale,nu? )
Image
dragosh***
Team President

Post by dragosh*** »

depinde de antrenor. Apropo Trimite-ti tot staff ul la cursuri daca nu l-ai trimis ca sa fie calitatea de 100% la antrenori.
bunicutzu

Post by bunicutzu »

pai daca-ti iei antrenor de 100% ... destul de repede (creste vreo 2 puncte la fiecare antrenament * 5 antrenamente pe zi ... 7-9 puncte pe zi). deci intr-o saptamana doua (daca se vor maximiza departe).
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”