rating

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Post Reply
Deportivo_TSK
Assistant Manager

rating

Post by Deportivo_TSK »

care este rating-ul unei echipe?calitatea asta :D :D ( care la mine i 90) sau calitatea astalalta :D :D ( care la mine i 54%)??
RESPECT THALIA AND STEAUA BUCHAREST
Deportivo_TSK
Assistant Manager

Post by Deportivo_TSK »

m-am documentat. deci calitatea managerului sau calitatea echipei e considerata rating?sau altceva?
Daniel the ULTIMATE Gamer
Coach

Post by Daniel the ULTIMATE Gamer »

A echipei.
I`m the BEST of the BEST !!
jar
Team Board Member

Post by jar »

Deportivo_TSK wrote:m-am documentat. deci calitatea managerului sau calitatea echipei e considerata rating?sau altceva?
Dacã vrei sã ºtii ce am folosit pentru ordonarea participanþilor la cupa Deºteaptã-te române, atunci, într-adevãr, e vorba despre punctajul managerului în clasamentul general.
Deportivo_TSK
Assistant Manager

Post by Deportivo_TSK »

exact jar ms. la asta ma refeream. inca o chestiune. echipele bot cum pot fi batute?nu ar trebui sa-mi puna probleme nu? din G or retrogradat la mine in liga doua echipe mai bune. aU Jucatori mai buni.. dar sunt botzi. deci ??
bunicutzu
Member of the Soccer Project Association

Post by bunicutzu »

Dacã vrei sã ºtii ce am folosit pentru ordonarea participanþilor la cupa Deºteaptã-te române, atunci, într-adevãr, e vorba despre punctajul managerului în clasamentul general
jar, spune te rog ca ai folosit intai liga din care face parte echipa si abia apoi, punctajul managerului in clasamentul general :P pentru ordonarea participantilor. sa nu fie confuzie :roll:
no offense :oops:
jar
Team Board Member

Post by jar »

bunicutzu wrote:
Dacã vrei sã ºtii ce am folosit pentru ordonarea participanþilor la cupa Deºteaptã-te române, atunci, într-adevãr, e vorba despre punctajul managerului în clasamentul general
jar, spune te rog ca ai folosit intai liga din care face parte echipa si abia apoi, punctajul managerului in clasamentul general :P pentru ordonarea participantilor. sa nu fie confuzie :roll:
no offense :oops:
Peste tot am lãsat afiºate informaþiile utile. Se pot astfel vedea atât liga cât ºi punctajul de la data colectãrii informaþiilor, se vede ordonarea descrescãtoare, se vede ruptura ºirului descrescãtor de câte ori se schimbã liga, totul e transparent. Nicãieri în toatã organizarea nu existã diferenþe de algoritm, cu o singurã excepþie managerul pele0buga, care a uzat de dreptul sãu de organizator de a se califica direct.
Acolo unde , în organizarea cupei noastre, se vorbeºte de rating, se vorbeºte strict de punctajul managerului.
Sunt surprins cã acest rãspuns te rãscoleºte, ca ºi când ai considera în continuare eronat algoritmul utilizat de noi.
bunicutzu

Post by bunicutzu »

ah nu, stai linistit, nu consider eronat. doar am interpretat eu gresit regulamentul (probabil ca era si un pic de loc de interpretari) si nu sunt defel frustrat de asta. stai linistit :) doar am vrut sa clarific chestia asta, cum eu am inteles gresit sa nu o faca si altii. ca eu chiar am luat tzapa la faza aia.
am terminat cu "insinuarile", nu vreau sa te simti atacat, stiu ca ai muncit mult la cupa si iti multumesc ca mi-ai cerut si mie sfatul la unele probleme. sorry.
Deportivo_TSK
Assistant Manager

Post by Deportivo_TSK »

m-am prins si eu de asta cu divizia. oricum in grupa hunedoarei in singurul din H. deci voi experimenta in premiera cum merge 6-3-1 zid defensiv :D :D
jar
Team Board Member

Post by jar »

bunicutzu wrote:ah nu, stai linistit, nu consider eronat. doar am interpretat eu gresit regulamentul (probabil ca era si un pic de loc de interpretari) si nu sunt defel frustrat de asta. stai linistit :) doar am vrut sa clarific chestia asta, cum eu am inteles gresit sa nu o faca si altii. ca eu chiar am luat tzapa la faza aia.
am terminat cu "insinuarile", nu vreau sa te simti atacat, stiu ca ai muncit mult la cupa si iti multumesc ca mi-ai cerut si mie sfatul la unele probleme. sorry.
Eºti unul dintre cei a cãror pãrere conteazã pentru mine. De aceea nu vreau sã las nelãmurit între noi nimic din ce poate comporta discuþii.
unicool

Post by unicool »

Deportivo_TSK wrote:m-am prins si eu de asta cu divizia. oricum in grupa hunedoarei in singurul din H. deci voi experimenta in premiera cum merge 6-3-1 zid defensiv :D :D
6-3-1??? :shock: :shock: :shock: :shock: poate 5-4-1 sau 5-3-2 in nici un caz 6 fundasi.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
Deportivo_TSK
Assistant Manager

Post by Deportivo_TSK »

da da da . fix. ce rost are de vreme ce cel mai slab i din divizia E parca? las sa vad cum merge
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”