Nu ma nu te raporteaza nimeni daca vinzi un junior cu multi bani. in general astia se vand foarte scump. asa ca nu ai treaba.
Mai poti face bani si din cupe amicale
La cupele amicale private nu poti sa pui taxa mai mare de 50 K, dar la cele deschise poti pune pe mai multi bani.
Cand suntem toti baietii in peluza/Ca suntem huligani lumea ne-acuza/
Dar noi suntem stelisti adevarati/De nimeni intelesi dar respectati.
gonzales wrote:Nu ma nu te raporteaza nimeni daca vinzi un junior cu multi bani. in general astia se vand foarte scump. asa ca nu ai treaba.
La cupele amicale private nu poti sa pui taxa mai mare de 50 K, dar la cele deschise poti pune pe mai multi bani.
Ba era unu pe aici pe forumul romanesc de povestea cum ii da el la trisori pe astia care au oferte mari la juniori.
Un pusti incepator care nu prea cunoaste jocul. Nu mai stiu cum il chema.
gonzales wrote:Nu ma nu te raporteaza nimeni daca vinzi un junior cu multi bani. in general astia se vand foarte scump. asa ca nu ai treaba.
Ba era unu pe aici pe forumul romanesc de povestea cum ii da el la trisori pe astia care au oferte mari la juniori.
Un pusti incepator care nu prea cunoaste jocul. Nu mai stiu cum il chema.
Da te poate raporta dar nu-ti face nimeni nimic. Cel putin depinde de juniori. Daca nu sunt antrenati deloc poti sa-i vinzi si cu 10 M.
Cand suntem toti baietii in peluza/Ca suntem huligani lumea ne-acuza/
Dar noi suntem stelisti adevarati/De nimeni intelesi dar respectati.
daniel. cauta aici...la discutii/intrebari....o sa gasesti un topic : afaceri sau cv in genu. sunt mai multe idei. este p pagina 6 sau 7...nu stiu sigur
Pai nu cred ca vreau sa-l vand caci nu gasesti jucatori care devin asa de buni.
Cred ca-l pastrez.
Urmatirul jucator de la centru va merge pe lista de transferuri.